< < Despre Bitdefender                                                                                     > > 7 motive sa faci parte din echipa noastra


 

Studentii de la Harvard au fost intrebati intr-un studiu daca au un plan pentru urmatorii 10 ani din viata lor; doar 3% dintre ei aveau. Acesti 3% au ajuns, dupa absolvire, sa aiba o avere cumulata mai mare decat restul de 97%. Nu numai ca au mai multi bani, dar sunt simtitor mai fericiti decat ceilalti.
 
Crearea unui plan pe termen mediu/lung si urmarirea lui pentru dezvoltarea personala este una dintre retetele dovedite ale succesului.
 
Lucrez la Bitdefender de 6 ani si pot spune ca este, de departe, cel mai profesionist mediu de lucru in care am activat.
 
Eu vad Bitdefender ca o multinationala atipica; pentru ca aici seriozitatea si corectitudinea unei companii de securitate software se imbina cu spiritul liber si creativ, latin, al romanilor.
 
Ceea ce ne face in primul rand sa lucram cu dedicare este comunicarea deschisa intre toate departementele companiei.
 
Colegi tineri, pasionati de ceea ce fac, discuta, tin sesiuni de brainstorming pentru a ajunge la cele mai bune solutii.
 
Probabil cel mai frumos aspect este ca inovatia este incurajata. Orice idee, venita de la orice coleg, din absolut orice department, este sustinuta, dezvoltata, testata si apoi, daca este fezabila, aplicata.
 
De aceea Bitdefender a fost ales #1 in toate testele de securitate cibernetica din ultimii 3 ani.
 
Daca ai un plan, iti recomand sa il urmezi alaturi de Bitdefender! 

Cosmin Zamfir, Technical Support Team Leader

Pe langa caracteristicile clasice ce descriu un loc de munca placut, cum ar fi astmosfera relaxata, colegii prietenosi, conducerea corecta si programul flexibil, Bitdefender imi ofera ceva mult mai greu de gasit, si anume implinirea profesionala.
Ziua de lucru este mult mai placuta atunci cand nu ajungi sa numeri secundele pana la sfarsitul programului. Pe langa faptul ca exista in fiecare zi posibilitatea de invata ceva nou, cunostintele dobandite sunt recunoscute si apreciate.

Bitdefender mi-a dat posibilitatea sa ma fac vazut si sa aduc schimbari reale, lucru aproape imposibil in alte locuri in care se impun proceduri stricte si reguli arhaice.

P.S. Cafeaua e naspa rau. 

Andrei Cimpeanu, Tehnical Support Engineer

Bitdefender e diferit – iti ofera un mediu de lucru relaxat, unde simti ca “faci diferenta”. De fiecare data cand am avut idei de imbunatatire, au fost tratate deschis (iar cele bune au fost chiar implementate, spre fericirea si mandria mea). Managerii sunt foarte deschisi si comunicativi si… umani. N-am simtit niciodata ca trebuie sa ader la o procedura doar pentru ca trebuie, iar daca vreuna dintre procedurile de lucru era greoaie mi s-a oferit sansa de a o schimba. La Bitdefender simt ca m-am dezvoltat foarte mult, atat profesional, cat si personal — si am primit toata sustinerea de care aveam nevoie.
 
P.S. Cafeaua e ok, nu-l ascultati pe Cimpeanu.

Ioana Bistriceanu, Premium Services Team Leader 

Imi place la Bitdefender pentru ca oamenii sunt frumosi si tineri, cu preocupari nu foarte diferite. Pentru ca nu te simti intr-o companie, nu simti atat de drastic trecerea de la facultate la un mediu oficial si deci rigid. Imi place ca pot sa fiu eu insami, fara limitari rigide si cel mai adesea fara rost. Toate astea intr-un mediu in care lumea chiar isi face treaba cu succes, intr-o companie care reuseste sa aiba rezultate surprinzatoare la nivel mondial (surprinzatoare pentru o tara est-europeana) si care este in acelasi timp flexibila si employee+customer friendly.
Me loves the red B <3 And I really like what I do!

Alina Apetrei, Premium Services Sales Consultant

Sunt membru al echipei de asistenta business Bitdefender. Colectivul nostru gestioneaza situatiile de natura tehnica, intalnite de clientii de tip small business, business si small enterprise.
 
Prima data cand am avut ocazia sa lucrez pentru Bitdefender a fost in cadrul unui proiect al unei firme de outsourcing ce implica asistenta tehnica de prima linie pentru utilizatori casnici si small business. A fost un job care mi-a deschis ochii legat de ce inseamna un brand global, datorita interactiunii, prin intermediul suportului oferit utilizatorilor Bitdefender, cu persoane din toata lumea vorbitoare de limba engleza. Experienta castigata in acest fel m-a ajutat sa ocup o pozitie in cadrul echipei de suport pentru business, o activitate ce mi-a largit si mai mult sfera de interactiune cu clientii importanti ai companiei.
 
Dincolo de faptul ca o asemenea ocupatie ajuta foarte mult la dezvoltarea abilitatilor de relationare, mi-a dat si ocazia sa cunosc oameni si locuri, in detalii prea putin accesibile din postura de vizitator sau turist. A face cunostinta cu strainatatea din pozitia de reprezentat al unei companii recunoscute este o experienta formatoare, pretuita atat in tara, cat si in afara.
 
Trebuie neaparat sa insist si asupra aspectului intens tehnic al muncii noastre. De aici rezulta privilegiul de a fi parte din valul aducator de schimbare al noilor tehnologii. Cand lucrezi la Bitdefender iei parte la implementarea acestora si te confrunti cu impactul lor asupra activitatilor utilizatorilor. Cu ajutorul asistentei oferite de noi, desigur, impactul negativ este minim.
 
Desigur, munca pe care o depun aici se face in cadrul echipei. Natura tehnica si relationala a activitatii reprezinta o fateta jobului la Bitdefender. Cealalta o reprezinta colegii si realizarea ca, odata ajuns in acest colectiv, intotdeauna cineva iti va tine spatele.
 
Cu ajutorul nostru, clientii Bitdefender vor putea sa-si protejeze bunurile cele mai de pret in ziua de astazi: informatiile.

Razvan Constantin Micu, Business Security Specialist

Am 36 de ani si m-am alaturat echipei Bitdefender in martie 2014. Imi doream sa lucrez aici de ceva vreme, intrucat aveam prieteni care lucrau deja la Bitdefender si povesteau numai de bine.
 
Am inceput aventura in Bitdefender pe pozitia Business Support Engineer in departamentul de suport si marturisesc ca este cel mai placut loc de munca din toate cate am avut (si nu sunt putine). Unul din motivele pentru care e atat de fain il constituie echipa din care fac parte. Spre deosebire de toate celelalte joburi anterioare, unde singurul caruia puteam sa-i cer ajutorul era Google, aici am gasit obiceiul sanatos de a intreba colegii mai vechi. Iar ei chiar iti raspund. Am mostenit rapid obiceiul si am inceput sa-l practic cu colegii noi.
 
Al doilea motiv, inca si mai important, il constituie recunoasterea primita pentru intreaga activitate desfasurata. Aici rolul principal il are liderul echipei, fara de care activitatea mea ar fi fost masurata doar statistic, de programe de evaluare. Am avut surprinderea sa vad ca a fost luat in calcul ajutorul oferit colegilor, timpul suplimentar petrecut la birou si lucrul bine facut, chiar daca asta insemna doar sa-mi fac treaba pentru care sunt platit.
 
Pana la acest moment m-am simtit printre prieteni si parte a unui intreg in care rolul meu este evaluat corect si apreciat.

Daniel Cristian Ailoaie, Business Security Specialist

Acum 5 ani m-am angajat la Bitdefender la recomandarea unei prietene care deja lucra aici si care imi mi-a spus ca mi-ar placea. Eram in cautarea unui loc de munca, asa ca mi-am zis: ”De ce nu?“. Prima pozitie in companie a fost de Commercial Support Representative.

Inca de la inceput m-am indragostit de cultura companiei, de modul de lucru al oamenilor de aici si de faptul ca am putut invata lucruri noi de la o zi la alta.

Un aspect foarte important pentru mine este faptul ca mereu exista suport pentru orice situatie si sprijin din partea managerilor pentru dezvoltare.

Astazi, dupa 5 ani, coordonez o echipa de 20 de oameni, sunt in continuare indragostita de companie si de oamenii ei si foarte mandra ca am oportunitatea sa fac parte din familia Bitdefender. Zic familie pentru ca acesta este sentimentul pe care il am aici, inconjurata de oameni minunati.  

Endora Ripeanu, Commercial Support Manager 

Timpul petrecut la Bitdefender este in continuare unul special, este mai mult decat un loc de munca. Echipa tanara cu spirit dinamic, cu oameni destepti si bine dispusi, te fac sa te simti ca in familie, te inspira sa cresti, sa inveti si sa contribui la bunul mers al lucrurilor. Sunt bucuroasa ca am putut sa deprind multe lucruri utile si sa invat multe de la colegii mei, in acelasi timp sa ii indrum pe altii la randul meu. Am avut oportunitatea sa particip la lansarea majoritatii produselor Bitdefender de-a lungul anilor, si sunt mandra ca fac parte din aceasta echipa minunata, demonstrand de fiecare data ca avem o viziune clara, minti ascutite si solutii inovatoare. La Bitdefender spunem oricand da provocarilor si oportunitatilor. 

Sabina Cohen, German & Quality Support Manager