Cum te poate ajuta pasiunea ta pentru limbi straine atunci cand participi la Angajatori de TOP




Vorbesti una sau mai multe limbi straine?  Iti doresti un job care sa implice folosirea acestei abilitati? La Angajatori de TOP Bucuresti gasesti multe posibilitati de a-ti dezvolta pasiunea pentru limbi straine.
 
Companiile din domeniile BPO si SSC ofera cele mai multe oportunitati de cariera pentru vorbitorii de limbi straine, iar cei mai doriti angajatori din aceste domenii vor fi prezenti la Angajatori de TOP toamna aceasta.

BPO versus SSC

In BPO (Business Process Outsourcing), o companie isi externalizeaza anumite activitati catre o companie ce detine expertiza, resurse si tehnologie. Cele mai externalizate activitati sunt cele legate de Administrativ, Vanzari, Call Center, Achizitii, Back Office.

SSC (Shared Service Center) reprezinta departamentul care reuneste toate activitatile administrative dintr-o multinationala. Acest departament cuprinde contabilitatea, resursele umane, consultanta juridica si achizitiile.

Tinerii romani, datorita compatibilitatii culturale, cunosc o plaja variata de limbi straine. Limbi precum engleza, franceza, maghiara, spaniola, italiana, germana sau rusa sunt la mare cautare in domeniile SCC si BPO. Cunoasterea unei limbi straine iti aduce anumite avantaje in cariera. Inainte de toate, ai ocazia de a avea experiente culturale internationale. Calatoresti in alte tari si intalnesti oameni cu o cultura diferita de a ta. Mai mult, unui vorbitor de limbi straine i se ofera beneficii salariale mai mari.

Specialistii estimeaza ca in curand BPO va fi domeniul cu cea mai mare rata de angajabilitate din Romania. Portretul angajatului din BPO sau SSC este de proaspat absolvent de facultate, cunoscator a cel putin doua limbi straine. Accenture, Genpact sau  DB Schenker reprezinta doar o parte dintre mariile companii care au facut din Romania o piata atractiva pentru serviciile BPO sau SSC.

O companie prezenta la targul din octombrie este Genpact. Ea ofera servicii pentru clienti, la nivel mondial. Prin urmare, recruteaza vorbitori de limbi straine si te asteapta la Angajatori de TOP Bucuresti cu joburi in BPO si un SkillShop despre etapele procesului de selectie al companiei. Inscrie-te gratuit la SkillShop-ul: 350 Jobs at Genpact. Find out what’s behind the hiring process!

Totodata, reprezentantii DB Schenker SSC cauta vorbitori de limbi straine (Limba franceza, limba engleza, limba germana, limba daneza, limba portugheza) pentru pozitiile deschise pe care le au. Ei vin la Angajatori de TOP Bucuresti si cu un skillshop, menit sa te ajute sa intelegi ce inseamna o experienta culturala internationala. Prinde un loc la SkillShop-ul The Coolest Job in DB Schenker - make your mark on Europe! al companiei, la care te poti inscrie gratuit.

Acestia sunt doar cativa dintre angajatorii care si-au confirmat prezenta la targ. Gasesti mai jos o lista detaliata a acestora, precum si pozitiile pentru care recruteaza toamna aceasta.

Iti recomandam sa profiti de oportunitatile de cariera pe care angajatorii ti le pun la dispozitie in aceasta toamna. Inscrie-te la eveniment si interactioneaza cu ei la standurile de la Angajatori de TOP.

 
Inscriere Angajatori de TOP Bucuresti

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara
Probleme tehnice?
Raporteaza eroarea la
suport