Articole

Caut Angajator
Jobul ideal te asteapta la Angajatori de TOP

Probabil te-ai intrebat cel putin o data Ce inseamna un job ideal? Si noi :)  De multe ori in discutiile pe care le avem cu reprezentantii companiilor apare aceasta intrebare. Si de fiecare data incercam sa gasim cel mai potrivit raspuns astfel incat sa ne apropiem cat mai mult de ce inseamna un job ideal pentru tine si ceilalti candidati care participa la Angajatori de TOP.

DE LA GEOMATICA ŞI CARTOGRAFIE LA IT

Cand era copil, işi dorea sa devina vanator sau pictor. Astazi, la 31 de ani, vaneaza bug-uri si picteaza scenarii de test. Madalin Petrila crede cu tarie ca fiecare om este dator sa isi asculte chemarea si sa o urmeze cu pasiune.

La dm actionam ca un colectiv in comunitate

dm drogerie markt sprijina si incurajeaza dezvoltarea continua a angajatilor, atat pe plan profesional, cat si pe cel personal.

BCR iti ofera oportunitatea de a-ti fructifica potentialul la Angajatori de TOP

In BCR am dezvoltat in ultimii ani proiecte care ne diferentiaza pe piata, si in acelasi timp, ofera angajatilor un grad de motivare care ii ajuta sa atinga performante deosebite.    

Bosch Service Solutions își mută operațiunile într-o nouă clădire de birouri din Timișoara

Timișoara – Bosch Service Solutions, furnizor global de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, și-a mutat operațiunile într-o nouă clădire de birouri din inima Timișoarei, consolidându-și astfel poziția pe piața locală. Pentru a ține pasul cu creșterea semnificativă din cadrul diviziei de servicii de externalizare, Bosch a închiriat patru etaje cu o suprafaţă totală...

De la Psihologie la IT | Povestea lui Bogdan Pasca, absolvent Scoala Informala de IT

Septembrie 2018: „Azi am avut ultimul interviu si, in decurs de cateva ore, m-au sunat ca am fost angajat. Cu putin timp in urma, nu credeam ca un psiholog se poate angaja in IT, sau ca un actor care a invatat JAVA poate sa ajunga JAVA developer. Fara traditionala diploma de absolvent de studii universitare! Am concurat cu oameni care aveau ani de experienta practica pe diferite proiecte din IT.

Jobul tau ideal exista. Gaseste-l la Angajatori de TOP!

Crezi ca nu este usor sa gasesti jobul ideal? Angajatori de TOP vine in ajutorul tau.

Castigatorul de la Angajatori de TOP 2018 a fost extras

Dragi participanti ai targului de cariera Angajatori de TOP 2018, premiul oferit in cadrul editiei de primavara Angajatori de TOP si-a gasit castigatorul. 

HARMAN - The company which made software for Lamborghini and Ferrari, is coming for the first time at Angajatori de TOP

Chances are HARMAN and its innovative brands have already touched your life today.  HARMAN designs and engineers connected products and solutions for automakers, consumers, and enterprises worldwide, including connected car systems, audio and visual products, enterprise automation solutions and connected services.  

6 intrebari si raspunsuri de la Microsoft Romania

Microsoft Romania este unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie si servicii la nivel global, dar si printre pionierii unora dintre cele mai dinamice zone din sfera tehnologiei – Cloud, AI, Machine Learning, Cognitive Services etc. Mai mult, se numara printre principalii poli de cercetare si dezvoltare in domeniul digital si cele conexe lui, prin centrele Microsoft Research si printr-o retea globala de colaborari...