Articole cariera

Caut Angajator
Intrebarile cheie si raspunsurile castigatoare intr-un interviu!

Ai aplicat. CV-ul tau a atras atentia si urmeaza interviul. Pentru a te ajuta sa te pregatesti cat mai bine am intocmit o lista cu intrebarile intalnite frecvent si le-am analizat. In continuare, vom aborda intrebarile cheie care duc cel mai frecvent la pierderea punctelor.  

Interviu de angajare in Franceza - Afla tot ce trebuie sa stii

Compania pentru care ti-ai dorit intotdeauna sa lucrezi angajeaza, insa recruiterul te suna si te intreaba: “Seriez-vous prêt à porter une discussion en français?”. Esti entuziasmat, dar este primul tau interviu in franceza si nu stii cum o sa reusesti sa te descrurci? Noi am pregatit cateva sfaturi pentru ca tu sa ajungi la interviul de angajare pregatit – fie el un interviu de angajare...

Interviu de angajare in Engleza - Afla tot ce trebuie sa stii

Ai aplicat la un job la una dintre companiile multinationale la care ti-ai dorit mereu sa lucrezi, iar recruiterul te suna si iti te intreaba: “Would you be comfortable with an english interview?”. Afla cum sa treci cu succes peste aceasta situatie!

Ce intrebari trebuie sa eviti si ce intrebari se pun la interviul de angajare – Ghidul candidatului ideal

Mai rau decat sa nu pui nicio intrebare in timpul interviului de angajare este sa pui intrebarile gresite. Noi iti spunem cum sa te feresti de astfel de intrebari, dar si care sunt intrebarile pe care nu trebuie sa eviti sa le adresezi angajatorului!

Cum iti negociezi salariul la interviu - 6 sfaturi pe care nu vrei sa le ignori [VIDEO]

Una dintre intrebarile cele mai dificile din timpul unui interviu este cea legata de salariu - ce asteptari financiare ai? Mai ales cand este vorba despre primul tau loc de munca. Ti-e teama sa nu aduci in discutie o suma prea mare, nu te-ai simti confortabil nici sa te subevaluezi. Cum sa treci peste aceasta intrebare cu brio?  

Ce vor angajatorii in 2016 - Sfaturi de la 210 specialisti HR

Piata fortei de munca se afla intr-o continua transformare, fiind afectata de numerosi factori. Pentru a avea certitudinea ca ramai un candidat competitiv, trebuie sa fii intotdeauna corect informat si pregatit sa faci fata schimbarilor. Noi te ajutam sa faci asta! Vezi aici cum...

Interviu cu managerul – ultimul pas spre cariera visata

Felicitari! Daca ai ajuns in acest punct al procesului de recrutare, ai competentele si abilitatile necesare pentru ca jobul sa fie al tau. Nu trebuie, insa, sa uiti, ca pana la semnarea contractului trebuie sa treci peste interviul cu managerul, care poate face diferenta!

Interviul telefonic de angajare - tot ceea ce trebuie sa stii despre el

Interviul telefonic este primul tau pas pentru job-ul pe care ti l-ai dorit. De aceea, trebuie sa fii la fel de bine pregatit ca si in cazul interviul clasic, care te aduce fata in fata cu angajatorul. Mai ales daca ne gandim la faptul ca un interviu telefonic gresit iti anuleaza sansele de a intalni angajatorul!

Intrebari si raspunsuri la interviul telefonic – cum sa te pregatesti pentru ele

Interviul telefonic poate reprezenta primul pas in procesul de recrutare si prima ta sansa de a demonstra angajatorului ca esti persoana potrivita pentru job. Este foarte important sa te pregatesti corespunzator, iar noi iti spunem care sunt intrebarile la care sa te astepti si raspunsurile potrivite pentru ele.

Ce sa nu faci la un Interviu de Grup - Pregateste-te eficient

Interviul de angajare de grup este o modalitate eficienta prin care companiile testeaza simultan mai multi candidati, oferindu-le posibilitatea sa isi demonstreze capacitatea de lucru in echipa, abilitatile de leadership si de argumentare si adaptare la situatii neasteptate. Noi iti spunem cum sa te pui in valoare!