Noutati @ Angajatori de TOP

Peste 1300 de joburi in inginerie la Angajatori de TOP Timisoara


Intr-o zona in care sunt concentrati cei mai mari jucatori din industria Automotive si nu numai, cum faci diferenta dintre angajatoriii care ti se potrivesc? Angajatori de TOP vine cu vesti bune pentru profesionistii si studentii aflati in cautarea unui loc de munca in inginerie. Managerii de linie, teamlideri, si alti specialisti tehnici iti pot pune la dispozitie informatii despre sistemele pe care le folosesc, dar si care sunt princiile de lucru care stau in spatele proceselor de realizare a produsului finit.

Statisticile din aceasta primavara in ceea ce priveste pozitiile deschise la eveniment pe nivele de experienta, scot in evidenta urmatoarele procente:
  • 33% Internship&trainee
  • 28% Entry-level
  • 22% Middle level
  • 17% Senior
Pentru ca suntem de parere ca interactiunea face to face cu angajatorii iti permite să afli informatii pe care nu le gasesti pe internet, Angajatori de TOP iti ofera sansa sa interactionezi cu peste 80 de companii care vor prezenta nu mai putin de 3000 de joburi. Printre acestea se numara: Flex, Continental, Valeo Lighting Injection, Yazaki Component Technology, HELLA, Hamilton Central Europe, DRÄXLMAIER Group, Azur, Kimball Electronics România, Frigoglass.

Iata o parte dintre joburile in inginerie care ti s-ar putea potrivi: 
 
De asemenea, pentru a afla mai multe informatii despre cele mai noi programe de internship/trainee, tendintele de pe piata fortei de munca si daca vrei sa afli cum poti sa devii cel mai bun in domeniul in care activezi, atunci nu trebuie sa ratezi SkillShop-urile pe care ti le-am pregatit.

Intrarea este gratuita, insa numarul de locuri este limitat, asadar iti recomandam sa-ti rezervi un loc de pe acum:
 
Nu uita! Pe 17-18 martie iti dam intalnire la Centrul Regional de Afaceri. Inscrie-te si participa la cel mai mare targ de cariera din Banat!
 
Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

 

LinkedIn