Hamilton Central Europe

Orase: Timisoara,
Industrie: Inginerie
Hamilton
, ca si companie, si-a inceput activitatea in anii '50 in Statele Unite, iar 10 ani mai tarziu a intrat si pe piata din Europa, in Bonaduz, Elvetia.

Din anul 2013 ne desfasuram activitatea si in Timisoara (Romania) sub numele de Hamilton Central Europe SRL.  In momentul de fata suntem peste 1.400 angajati ai sediilor din Bonaduz (Elvetia), Reno (Nevada), Boston (New England) si Timisoara.

Hamilton Central Europe SRL este parte a grupului Hamilton, situat printre liderii mondiali in productia de seringi cu microlitru, sisteme de pipetare, senzori industriali, robotica sau echipamente medicale si soluții de stocare automatizate. In Romania, producem serinigi de sticla cu microlitru, folosite pentru precizia masurarii si pipetarii in gama microlitrilor, a senzorilor pentru productia biotehnica a medicamentelor, in industria alimentara si epurarea apelor poluate, insa suntem in plin proces de dezvoltare si extindere, promovand calitatea si traditia elvetiana.

 
 
 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Hamilton Central Europe

Companie Oras(e) Data
Area Sales Manager

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Hamilton Central Europe Timisoara
22.04.2018
Consultant resurse umane

full-time 1 - 5 ani experienta

Urmarirea tuturor schimbarilor legislative si aplicabilitatea lor in cadrul firmei Actualizarea periodica a Contractului Colectiv de Munca si a Regulamentului de Ordine Interioara Gestionarea eventualelor anchete disciplinare din cadrul firmei Intocmirea si urmarirea KPI-lor Pastrarea relatiei c[..]

Hamilton Central Europe Timisoara
22.04.2018
Electronic Engineer

full-time 1 - 5 ani experienta

[..]

Hamilton Central Europe Timisoara
22.04.2018
Junior Firmware Engineer

full-time 0 - 1 an experienta

Develop products for our Liquid Handling components Be part of an interdisciplinary team (mechanic, electronic, firmware, technical support, production, product management) Software/firmware testing for existing products design in the company Software maintenance for Hamilton products Support o[..]

Hamilton Central Europe Timisoara
22.04.2018

Joburi Hamilton Central Europe

Companie Oras(e) Data