Articole cariera

Caut Angajator
20 de intrebari care te pot pune in dificultate la un interviu

In articolul 20 de intrebari care te pot pune in dificultate la un interviu, ti-am pregatit o lista de intrebari pe care cei mai multi angajatori le adreseaza la interviul de angajare. Vei afla ce raspunsuri asteapta angajatorii de la tine, dar mai ales ce urmaresc prin aceste intrebari.

Comunitatea developerilor. De la junior la profesionist

Seria evenimentelor „Dev” are ca scop generarea unui cont­inut de calitate in cadrul unor intalniri care sa incurajeze schimbul de know-how si interact­iunea dintre participan­ti si profesionisti.

Tehnologie + Finante = 1000 de optiuni pentru cariera ta

Zona de tehnologie care sustine industria serviciilor financiare, pe scurt FinTech, foloseste inovatiile tehnologice pentru a face serviciile financiare mai eficiente. Impactul evolutiilor tehnologice din industria financiara il resimtim in fiecare zi, prin felul in care ne platim facturile, facem cumparaturi sau alegem sa ne gestionam veniturile.

Devii cine iti doresti sa fii cu EY Express #GetFutureReady

Cu siguranta ai o viziune despre unde vrei sa ajungi, cine vrei sa devii. Poate nu vezi o imagine clara a viitorului tau, dar ai o voce care iti spune ca ai un potential care asteapta sa fie scos “din cutie”.

STERS Discover DB Schenker SSC

DB Schenker SSC challenges you to widen your career expectations and take part in an interactive SkillShop “Questions you should be asking your boss and why” that will guide you towards an international career!  We invite you to meet Mateen Memon, General Manager of DB Schenker SSC, who will help you face the challenges at work. Talking to your boss may be a hard decision. What if you had all the tools...

Obtine o bursa oferita de OMV Petrom

Obţine o bursă oferită de OMV Petrom pentru a studia în cadrul programului de Master în Ingineria Petrolului din Leoben, Austria. Universitatea Montan din Leoben oferă un program modern de master în Ingineria Petrolului, cu durata de 2 ani, în limba engleză, care combină teoria şi practica în proiecte interdisciplinare.

Descopera-ti punctele forte si afla cum sa le folosesti cu testul gratuit VIA

Punctele forte sunt acele lucruri la care suntem buni si care ne dau energie. Atunci cand le folosim, putem functiona la nivelul nostru optim. Daca nu esti pe deplin constient(a) de toate punctele tale forte, nu esti singurul. Iata cum le poti identifica si fructifica!

Certificari internationale in domeniile Audit, Finante, Contabilitate

  Daca vrei sa iti dezvolti o cariera in domeniile audit, finante, contabilitate, vei auzi cu siguranta 2 acronime: ACCA si CFA. Asta pentru ca tot mai multi angajatori cer aceste certificari pentru pozitii cum ar fi: Contabil, Financial Accountant, Auditor junior, Auditor senior, Auditor Intern, Reporting Accountant, Controlor financiar, Contabil sef si lista poate continua. La o cautare...

8 Sfaturi pentru tinerii care doresc sa devina traducatori

Profesia de traducator se bazeaza pe cunostinte si pe experienta dar presupune totodata un proces continuu de invatare si perfectionare. Cu siguranta este un drum lung si anevoios ce necesita multe sacrificii, insa si beneficiile sunt pe masura! Afla cum sa devii un traducator profesionist.