Articole cariera

Caut Angajator
Top 5 domenii de viitor in care sa-ti construiesti o cariera

Viitorul nu este niciodata sigur, insa intodeauna vor exista tendinte vizibile pe piata fortei de munca. In cazul in care nu te-ai decis inca in ce directie sa pornesti in cariera, iata care sunt 5 domenii care inregistreaza o crestere continua si care iti pot asigura o cariera in urmatorii 10 ani.  

Sanse mici de angajare pentru facultatea absolvita? Iata ce joburi ti se potrivesc

Specialistii HR au identificat principalele facultati care, desi nu ofera sanse de angajare pe piata fortei de munca, scot multi absolventi in fiecare an. Aceste facultati sunt Litere, Filosofie, Sociologie, Jurnalism, sau Stiinte economice. Chiar daca piata fortei de munca nu ofera joburi mulate exact pe specializarea absolvita, exista insa o serie de oportunitati conexe pentru care poti aplica, competentele tale fiind...

Programe de internship & trainee din Ghidul Angajatorilor editia 2015-2016
Articole cariera

Programe de internship si trainee din Ghidul Angajatorilor editia 2015 – 2016, destinate studentilor si proaspat absolventilor. 

Peste 400 de pozitii in marketing, social media si PR te asteapta la Angajatori de TOP
Articole cariera

Pe 25 si 26  martie peste 100 dintre cele mai dorite companii se reunesc la Angajatori de TOP pentru a ocupa peste 100 de pozitii in domeniile de Marketing, Social Media si PR.

Cum sa trimiti CV-ul direct in short-listul recruiterilor?
Articole cariera

Tradus cuvant cu cuvant din limba latina, curriculum vitae inseamna „cursul vietii”. Perspectiva traditionala sugereaza ca scopul sau este acela de a-i furniza potentialului angajator o imagine clara despre tine.  Scrierea unui CV implica multe decizii, de la alegerea fontului, formatului cronologic sau functional, pana la alegerea activitatilor care merita mentionate.

Completeaza-ti studentia cu experiente internationale!
Articole cariera

A avea expunere internationala presupune sa ai acces la o baza de resurse aproape inepuizabila. Pe langa avantajul experientei unice pe care o vei avea, prieteni si amintiri de neuitat, beneficiul major va veni cand vei aplica la un job, program de internship sau trainee. Majoritatea angajatorilor apreciaza tinerii care demonstreaza curaj si interes pentru dezvoltarea lor, iar in cazul unor astfel...