Articole cariera

Caut Angajator
Programe de internship & trainee din Ghidul Angajatorilor editia 2015-2016
Articole cariera

Programe de internship si trainee din Ghidul Angajatorilor editia 2015 – 2016, destinate studentilor si proaspat absolventilor. 

Peste 400 de pozitii in marketing, social media si PR te asteapta la Angajatori de TOP
Articole cariera

Pe 25 si 26  martie peste 100 dintre cele mai dorite companii se reunesc la Angajatori de TOP pentru a ocupa peste 100 de pozitii in domeniile de Marketing, Social Media si PR.

Cum sa trimiti CV-ul direct in short-listul recruiterilor?
Articole cariera

Tradus cuvant cu cuvant din limba latina, curriculum vitae inseamna „cursul vietii”. Perspectiva traditionala sugereaza ca scopul sau este acela de a-i furniza potentialului angajator o imagine clara despre tine.  Scrierea unui CV implica multe decizii, de la alegerea fontului, formatului cronologic sau functional, pana la alegerea activitatilor care merita mentionate.

Completeaza-ti studentia cu experiente internationale!
Articole cariera

A avea expunere internationala presupune sa ai acces la o baza de resurse aproape inepuizabila. Pe langa avantajul experientei unice pe care o vei avea, prieteni si amintiri de neuitat, beneficiul major va veni cand vei aplica la un job, program de internship sau trainee. Majoritatea angajatorilor apreciaza tinerii care demonstreaza curaj si interes pentru dezvoltarea lor, iar in cazul unor astfel...

Ghid de bune practici cu privire la desfasurarea proiectului STEP – “Sustinem Tinerii in Evolutia lor Profesionala”

Afla mai multe detalii despre impactul programului de stagii de practica STEP – “Sustinem Tinerii in Evolutia lor Profesionala” desfasurat de catre Telekom Romania in parteneriat cu Catalyst Solutions, Catalyst Recruitment Solutions si AIESEC in perioada 30 Aprilie 2014 – 29 Octombrie 2015.