Articole cariera

Caut Angajator
Tehnologie + Finante = 1000 de optiuni pentru cariera ta

Zona de tehnologie care sustine industria serviciilor financiare, pe scurt FinTech, foloseste inovatiile tehnologice pentru a face serviciile financiare mai eficiente. Impactul evolutiilor tehnologice din industria financiara il resimtim in fiecare zi, prin felul in care ne platim facturile, facem cumparaturi sau alegem sa ne gestionam veniturile.

Devii cine iti doresti sa fii cu EY Express #GetFutureReady

Cu siguranta ai o viziune despre unde vrei sa ajungi, cine vrei sa devii. Poate nu vezi o imagine clara a viitorului tau, dar ai o voce care iti spune ca ai un potential care asteapta sa fie scos “din cutie”.

STERS Discover DB Schenker SSC

DB Schenker SSC challenges you to widen your career expectations and take part in an interactive SkillShop “Questions you should be asking your boss and why” that will guide you towards an international career!  We invite you to meet Mateen Memon, General Manager of DB Schenker SSC, who will help you face the challenges at work. Talking to your boss may be a hard decision. What if you had all the tools...

Obtine o bursa oferita de OMV Petrom

Obţine o bursă oferită de OMV Petrom pentru a studia în cadrul programului de Master în Ingineria Petrolului din Leoben, Austria. Universitatea Montan din Leoben oferă un program modern de master în Ingineria Petrolului, cu durata de 2 ani, în limba engleză, care combină teoria şi practica în proiecte interdisciplinare.

Piata fortei de Munca in Banat in 2019

Cum va fi Piata fortei de Munca in Banat in 2019?

Vino la Orasul Joburilor - Angajatori de TOP
Articole cariera

Orasul Joburilor - Angajatori de TOP isi redeschide portile pentru turistii ce cauta o destinatie unica si o calatorie personalizata ce-i va purta pe culmile carierelor lor. Reading time: 3 min

Descopera-ti punctele forte si afla cum sa le folosesti cu testul gratuit VIA

Punctele forte sunt acele lucruri la care suntem buni si care ne dau energie. Atunci cand le folosim, putem functiona la nivelul nostru optim. Daca nu esti pe deplin constient(a) de toate punctele tale forte, nu esti singurul. Iata cum le poti identifica si fructifica!