Articole cariera

Caut Angajator
Obtine o bursa oferita de OMV Petrom

Obţine o bursă oferită de OMV Petrom pentru a studia în cadrul programului de Master în Ingineria Petrolului din Leoben, Austria. Universitatea Montan din Leoben oferă un program modern de master în Ingineria Petrolului, cu durata de 2 ani, în limba engleză, care combină teoria şi practica în proiecte interdisciplinare.

Descopera-ti punctele forte si afla cum sa le folosesti cu testul gratuit VIA

Punctele forte sunt acele lucruri la care suntem buni si care ne dau energie. Atunci cand le folosim, putem functiona la nivelul nostru optim. Daca nu esti pe deplin constient(a) de toate punctele tale forte, nu esti singurul. Iata cum le poti identifica si fructifica!

Certificari internationale in domeniile Audit, Finante, Contabilitate

  Daca vrei sa iti dezvolti o cariera in domeniile audit, finante, contabilitate, vei auzi cu siguranta 2 acronime: ACCA si CFA. Asta pentru ca tot mai multi angajatori cer aceste certificari pentru pozitii cum ar fi: Contabil, Financial Accountant, Auditor junior, Auditor senior, Auditor Intern, Reporting Accountant, Controlor financiar, Contabil sef si lista poate continua. La o cautare...

8 Sfaturi pentru tinerii care doresc sa devina traducatori

Profesia de traducator se bazeaza pe cunostinte si pe experienta dar presupune totodata un proces continuu de invatare si perfectionare. Cu siguranta este un drum lung si anevoios ce necesita multe sacrificii, insa si beneficiile sunt pe masura! Afla cum sa devii un traducator profesionist.