Articole cariera

Caut Angajator
Cum sa-ti gasesti job in alt domeniu decat facultatea urmata

Intrucat facultatea nu le ofera toate cunostintele si abilitatile necesare, absolventii cauta sa se specializeze sau sa-si gaseasca un job in alt domeniu decat cel al facultatii urmate. Din nefericire, acestia devin mai putin interesati de domeniul in care ajung sa lucreze si sunt interesati strict de gasirea unui loc de munca. Afla care sunt sansele de a avea o cariera in alt domeniu decat facultatea urmata.    

Cum sa te pregatesti pentru intalnirea de evaluare a performantei

Afla mai multe despre evaluare de performanta si profita de aceasta intalnire pentru a sublinia proiectele in care ai fost implicat si rezultatele acestora. Consolideaza-ti consolida pozitia in interiorul companiei din care faci parte.

Cum sa-ti faci planul de cariera pentru 2014

Un nou an, un nou plan de cariera. Asa incepe mereu promisiunea pe care ne-o facem. Anul acesta insa nu-ti planifica un alt plan de cariera. Construieste-ti traseul de care chiar o sa te tii. Evita sa devii unul dintre cei 75% dintre oamenii care isi abandoneaza planurile de cariera planificate pentru noul an.      

7 aplicatii care te vor ajuta sa devii mai eficient

Tehnologia a devenit o parte importanta din viata noastra, iar aplicatiile ne fac in fiecare zi sarcinile mai usoare. Asadar, cum iti poti transforma laptopul, smartphone-ul sau tableta intr-un asistent indispensabil? Instalandu-ti urmatoarele aplicatii..      

Companii din Timisoara cu planuri de angajare pentru candidatii cu experienta
Articole cariera

Afla care sunt companiile din Timisoara cu planuri mari de angajare pentru 2014 si care sunt companiile cele mai active pe cele mai mari site-uri de recrutare din Romania.

Companii din Timisoara cu programe de recrutare pentru studenti si absolventi
Articole cariera

Afla care sunt oportunitatile oferite de companiile de Timisoara pentru studenti si tineri absolventi.

Domeniile din Timisoara cu cea mai mare rata de angajabilitatea in 2014
Articole cariera

Afla care sunt principalele domenii in care poti gasi un job in Regiunea de Vest, cu precadere in Timisoara.

Cand, cum si de ce sa apelezi la o agentie de recrutare

Ai trimis CV-ul in zeci de locuri si inca nu ti-ai gasit un job? Atunci poate ar trebui sa apelezi la o agentie de recrutare. Agentiile de recrutare au scopul de a recomanda companiilor candidatii care se potrivesc profilului cautat. Fara a fi un serviciu agresiv promovat sau foarte vizibil inca pe piata din Romania, o agentie de recrutare le ofera candidatilor acces la o varietate mare de joburi.    

10 motive sa pleci intr-un internship international prin AIESEC

Global Internship Program are scopul de a dezvolta potentialul de leadership al tinerilor romani prin oportunitatea de a lucra intr-un mediu multicultural, in una din cele 124 tari si teritorii in care AIESEC este prezent, pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 18 luni. Programul ofera tinerilor o experienta usor diferita de ceea ce au intalnit pana acum, pentru a invata ceea ce nu au invatat la scoala sau in mediul de lucru...

Afla ce planuri de recrutare au TOP 10 banci din Romania

Interesat sa lucrezi in domeniul financiar-bancar? Atunci afla care sunt planurile de angajare din urmatoarea perioada ale celor mai bine cotate 10 banci din Romania. Vezi ce oportunitati de cariera sunt disponibile, dar si care sunt programele pentru studenti si proaspat absolventi.