Inscrie-te la Angajatori de TOP BUCURESTI - 23 - 24 Martie 2018

Companie: Inscriere Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Banci
 • Internship
 • IT Hardware
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Giurgiu
 • Ilfov
 • Anunt la nivel national
  Actualizat la: 18.03.2018
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.


  Inscrie-te la Angajatori de Top Bucuresti cu doar 3 click-uri!
   
  Daca nu ai inca un cont pe Hipo.ro, trebuie doar sa completezi un scurt formular sau iti poti importa datele direct din Facebook sau Linkedin.
   
  Daca ai deja cont pe Hipo.ro, trebuie doar sa te loghezi si sa te inscrii.
   
   
  Inscrie-te la cel mai mare targ de cariera din aceasta primavara si profita de:


  130 dintre cei mai doriti angajatori asteapta sa te intalneasca. Unul dintre cele 6000 de joburi pentru profesionisti, middle-level sau studenti poate fi al tau!


  Zecile de SkillShop-uri si Conferinte te vor ajuta in dezvoltarea ta profesionala si personala. Pasionatii de IT au posibilitatea de a participa la a 8-a editie TechTalks Bucuresti (accesul se face pe baza de preinscriere pe Hipo.ro pentru fiecare workshop in parte)


  Ghidul gratuit cu “Softskill-urile cele mai cautate de angajatori” - acesta te va ajuta sa stii care sunt abilitatile pe care ar trebui sa le detii si care sunt tendintele de pe piata fortei de munca in urmatorii ani.


  De ce mai am nevoie si de CV-ul Barcode?

  Cu un singur exemplar poti aplica la toate joburile de interes pentru tine, iar cand iti actualizezi CV-ul de pe Hipo, modificarile vor ajunge automat si la angajator.

   

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.