Echipa Angajatori de TOP pregateste noi surprize si experiente inedite! Se anunta o toamna cu spor si multe roade pentru cei care vor participa la cel mai mare eveniment de cariera din tara. 

Angajatori de TOP iti ofera posibilitatea de a sta fata in fata cu cei mai doriti angajatori. Cea de a 35-a editie a evenimentului de cariera va avea loc in:


TIMISOARA, 13-14 octombrie 2023 Centru Regional de Afaceri


BUCURESTI, 27-28 octombrie 2023, Sala Palatului

ONLINE, 16 octombrie-10 noiembrie 2023, pe hipo.roAngajatori de TOP aduna de peste 34 de editii cele mai renumite companii din domeniile business & tech si cei mai entuziasti potentiali angajati pentru acestea.

Tu te inscrii si noi te tinem la curent cu surprizele pe care le pregatim:
 

 • Mii de internship-uri si joburi entry-level, mid-level si senior
 • 140 de companii de TOP din domeniile business & tech cu care poti interactiona fata in fata;
   
 • Workshopuri cu tematica business & tech care te vor ajuta sa te dezvolti pe plan profesional, in cadrul carora vor fi dezbatute subiecte de actualitate;
   
 • Speakeri din cadrul companiilor de TOP care doresc sa-ti impartaseasca secretele succesului in cariera; 
   
 • Conferinte Tech unde vei avea ocazia sa asculti in premiera ideile inovative pe care speakerii le propun pentru cele mai emergente subiecte din domeniu; 
   
 • Zona expozitionala cu numeroase standuri unde se vor desfasura activari si concursuri pe care nu trebuie sa le ratezi; 
   
 • Zona de networking unde poti face cunostinta cu persoane cu interese comune si poti dezbate diverse subiecte despre cariera, idei, iti poti extinde reteaua sociala si nu numai. 
   
 • Cornerul de consiliere in cariera te va ajuta sa intelegi cum trebuie sa arate CV-ul tau, cum sa treci cu succes de interviul de angajare si cum sa iti pui in valoare calitatile la locul de munca. 


Ramai aproape pentru mai multe informatii.

Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Ilfov, Pitesti, Ploiesti, Timisoara
Servicii&BPO, , Altele

Joburi Angajatori de TOP:

Locuri de munca Angajatori de TOP