Tehnician Mentenanta - Fabrica Electronice TSR

This job is no longer active!

View all jobs Continental active


View all jobs Tehnician Mentenanta - Fabrica Electronice TSR active on Hipo.ro

View all jobs Production active on Hipo.ro


Employer: Continental
Domain:
  • Production
  • Job type: full-time
    Job level: 1 - 5 years of experience
    Location:
  • Timisoara
  • Updated at: 24.07.2016
    Remote work: On-site
    Short company description

    Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor și a bunurilor acestora.
    Compania cu profil tehnologic fondată în 1871 oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Continental are în prezent peste190.000 de angajați în 58 de țări și piețe.

    Requirements

    Responsibilities

    Cu o cifră de afaceri de 34,5 miliarde de euro în 2014, Continental se numără printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial și are circa 200,000 angajați în 53 de țări. Managementul informației e inima diviziei Interior, care furnizează o gamă extinsă de produse ce include instrumentele de bord, unitățile centrale de control, panouri multifuncționale, sisteme de acces electronice, sisteme de monitorizare a presiunii în anvelope, radiouri, sisteme de navigație și multimedia, sisteme de control a temperaturii in habitaclu, soluții de telematică, module și sisteme de bord.

    Mentenanţa preventivă şi corectivă pentru echipamentele din ariile de producţie (SMT, asamblare manuală şi finală); Suport pentru producţie; Identificarea cauzelor defectelor şi propunere de soluţii; Detectarea defectelor şi remedierea acestora în cel mai scurt timp; Generarea de soluţii de îmbunătăţire.

    Experienţa în producţia de electronice; Experienţa în mentenanţa echipamentelor; Cunoştinţe de mecanica; Cunoştinţe de citire a schemelor electrice/electronice; Abilităţi de lucru în echipă; Responsabilitate şi orientare spre calitate; Cunoştinţe de limbă engleză (comunicare).

    Al treisprezecelea salariu; Spor pentru orele de noapte şi pentru cele din weekend; Tichete de masă; Mediu de lucru la standarde internaţionale.

    Vrei să conduci alături de Continental? Fă primul pas: aplică online!

    Applying to this job ad you give your consent for your information to be processed by Continental.
    Please read the Personal Data Processing Policy, Continental >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Timisoara,

    Timisoara,

    Timisoara,

    Vezi job-uri similare (27)