Descopera cariere in IT in cadrul MITP

Angajator: Moldova Innovation Technology Park
Domeniu:
  • Inginerie
  • IT Hardware
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Cluj Napoca
  • Strainatate
  • Actualizat la: 02.05.2024
    Remote work: Remote
       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Moldova Innovation Technology Park este actorul principal si punctul de acces la cele mai inovative si performante servicii si facilitati din domeniul tech din Moldova. Parcul si-a confirmat unicitatea prin adoptarea unui model ce sustine colaborarea intre rezidenti si partenerii MITP, avand ca rezultat dezvoltarea industriei locale pe plan regional si chiar global.

    Parcul eficientizeaza practicile corporative, stimuleaza cresterea industriei si sprijina parteneriatul din ecosistemul IT. In urma initiativelor dezvoltate in cadrul MITP si in colaborare cu partenerii nostri, Moldova se transforma intr-o destinatie regionala de top pentru produse si servicii tehnologice cu valoare adaugata inalta

    Crestem competitivitatea regionalã a sectorului tech printr-o reducere nemaiintalnita a poverii fiscale, datorita introducerii impozitului unic de 7% din venit, facilitarea documentarii imigrationiste a expatilor, diminuarea barierelor birocratice si prezenta digital a rezidentilor nostri.

    Iata cateva dintre beneficiile pe care le oferim profesionistilor IT&C:

    1. Remotization sau munca la distanta. Datorita reformelor propuse de MITP, prezenta virtuala este unul din beneficiile oferite de Parc pentru a atrage specialisti de peste hotare. 

    2. Salariu net = Salariu brut

    Remunerarea angajatilor este impozitata final prin intermediul impozitului unic achitat de rezidentul Parcului. Respectiv, pe perioada rezidentei în Parcul IT, salariul net echivaleaza cu valoarea bruta a acestuia.

    3. Asigurare de stat.

    Pe langa scutirile de impozite salariale directe, angajatii rezidentilor MITP beneficiaza de:
    ⦁ Asistență medical (potrivit Programului unic al asigurării obligatorii de asistență medical)
    ⦁ Toate tipurile de prestații de asigurări sociale de stat din bugetul de stat (cum ar fi, concediu medical, concediu de maternitate, concediu pentru creșterea copilului până la vârsta de 3 ani, pensie, ș.a.)*

    4. Eliminarea declarării si impozitarii suplimentare.

    Angajatii rezidentilor MITP nu au obligatia de a include în declarația anuală privind impozitul pe venit veniturile salariale obținute de la un rezident al parcului IT sau de a achita impozit pe venit aferent acestor venituri.

    Daca esti un profesionist IT care isi doreste o cariera stabila, in regim de munca la distanta, te invitam sa aplici
    Iar noi te vom contacta pentru a iti oferi toate detaliile despre oportunitatile de cariera din cadrul MITP.

     

       

    Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

    Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    BUCURESTI,

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (80)