Inginer Electrician pentru Tensiune Medie

Angajator: SIMTEL Team
Domeniu:
 • Constructii
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Ploiesti
 • Actualizat la: 25.05.2024
  Remote work: On-site
  Scurta descriere a companiei

  SIMTEL Team este unul dintre jucătorii importanţi în energie regenerabilă, automatizări industriale și telecomunicații. Lider în România în construcția și mentenanța centralelor electrice fotovoltaice, este din 2012 Partener oficial al ABB pentru automatizări, devenind cel mai bun integrator Telekom din România în 2016. Din 2021, SIMTEL Team s-a listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București, intrând într-o nouă etapă în dezvoltare a companiei. SIMTEL Team și-a propus, încă din prima zi, să pună tehnologia în slujba naturii, pentru a construi un viitor verde pentru planetă, oferind în același timp companiilor eficiența energetică necesară pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime.

  La Simtel credem foarte mult in potentialul oamenilor si ii sprijinim sa creasca si sa se perfectioneze. Incurajam diversitatea si suntem o organizatie deschisa si orientata spre invatare. Credem in spiritul de echipa, inovatie dar si in sustenabilitate si implicare sociala, valori care ne definesc ca si echipa.

  Cerinte

  - Autorizat ANRE IIIB (avantaj gradul IVB)
  - Experiența profesionala de minim 2 ani
  - Bune abilitați de comunicare si relaționare
  - Capacitate de lucru în echipă
  - Personalitate energica, proactivă, cu atitudine pozitivă
  - Permis de conducere categoria B
  - Cunoasterea de limbi străine (engleza, franceza, germana, etc) reprezintă un avantaj.

  Responsabilitati

  - Revizii Posturi Trafo
  - Masuratori PRAM
  - Manevre pe Medie Tensiune 6-20kV
  - Participă la realizarea din punct de vedere tehnic a lucrărilor alocate conform planificării pentru activitatea de comisionare/testare pentru lucrările aferente sitemelor fotovoltaice;
  - Realizează în termenele stabilite lucrările stabilite de șeful de echipă;
  - Informează managerul de proiect referitor la defecțiunile apărute în parcurile aflate în gestiune, monitorizează remedierea defecțiunilor;
  - Realizează lucrările în standardele stabilite;
  - Păstrează o conduită și o colaborare atât din punct de vedere tehnic și comunicațional cu beneficiarul lucrării;
  - Se implică în procesul de învățare în teren sau în cadrul cursurilor si trainingurilor organizate în cadrul sau în exteriorul firmei;
  - Disponibil pentru deplasari.

  Alte informatii

  Beneficii:

  - Pachet salarial competitiv;

  - Tichete de masa;

  - Abonament medical la o clinica privata;

  - Oportunități de dezvoltare și avansare prin training, învățare si experimentare în cadrul Simtel Team, o companie ce activează in domeniile: telecom, energie, automatizări;

  - Oportunitatea de a face parte dintr-o echipă tânără și ambițioasă aflată într-o continuă expansiune;

  - Traininguri de specialitate.

  Descrierea companiei

  SIMTEL Team este unul dintre jucătorii importanţi în energie regenerabilă, automatizări industriale și telecomunicații. Lider în România în construcția și mentenanța centralelor electrice fotovoltaice, este din 2012 Partener oficial al ABB pentru automatizări, devenind cel mai bun integrator Telekom din România în 2016.

  Din 2021, SIMTEL Team s-a listat pe piața AeRO a Bursei de Valori București, intrând într-o nouă etapă în dezvoltare a companiei. SIMTEL Team și-a propus, încă din prima zi, să pună tehnologia în slujba naturii, pentru a construi un viitor verde pentru planetă, oferind în același timp companiilor eficiența energetică necesară pentru a-și desfășura activitatea în condiții optime.

  La Simtel credem foarte mult in potentialul oamenilor si ii sprijinim sa creasca si sa se perfectioneze. Incurajam diversitatea si suntem o organizatie deschisa si orientata spre invatare.

  Credem in spiritul de echipa, inovatie dar si in sustenabilitate si implicare sociala, valori care ne definesc ca si echipa.

  Beneficii

  • Abonament medical
  • Asigurare medicala
  • Training-uri
  • Cursuri
  • Laptop
  • Telefon mobil
  • Masina de serviciu
  • Tichete de masa

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  BUCURESTI,

  BUCURESTI,

  Aplica fara CV
  BUCURESTI,

  Vezi job-uri similare (199)