Joburi Moldova Innovation Technology Park

 

Moldova Innovation Technology Park este actorul principal si punctul de acces la cele mai inovative si performante servicii si facilitati din domeniul tech din Moldova. Parcul si-a confirmat unicitatea prin adoptarea unui model ce sustine colaborarea intre rezidenti si partenerii MITP, avand ca rezultat dezvoltarea industriei locale pe plan regional si chiar global.

Parcul eficientizeaza practicile corporative, stimuleaza cresterea industriei si sprijina parteneriatul din ecosistemul IT. In urma initiativelor dezvoltate in cadrul MITP si in colaborare cu partenerii nostri, Moldova se transforma intr-o destinatie regionala de top pentru produse si servicii tehnologice cu valoare adaugata inalta

Crestem competitivitatea regionalã a sectorului tech printr-o reducere nemaiintalnita a poverii fiscale, datorita introducerii impozitului unic de 7% din venit, facilitarea documentarii imigrationiste a expatilor, diminuarea barierelor birocratice si prezenta digital a rezidentilor nostri.

Moldova este o tara cu un potential extraordinar de inovare si de dezvoltare a produselor digitale. Pentru a incuraja explorarea si dezvoltarea acestui potential si pentru a transforma Moldova intr-o destinatie regionala de top pentru produse si servicii tech de cel mai inalt nivel, Moldova Innovation Technology Park stimuleaza cresterea domeniilor tech si inovatie din Moldova prin conturarea viziunii strategice a intregii industrii si prin stimularea inovatiei digitale.

Strainatate
IT&C Software

Joburi Moldova Innovation Technology Park:

Descopera cariere in IT in cadrul MITP

Moldova Innovation Technology Park
Remote
Cluj Napoca, Strainatate, BUCURESTI,
Aplica fara CV

Locuri de munca Moldova Innovation Technology Park

Angajari Moldova Innovation Technology Park