Descopera cariere in IT in cadrul MITP (remote / hybrid)

Angajator: Moldova Innovation Technology Park (MITP)
Domeniu:
 • Inginerie
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Cluj Napoca
 • Strainatate
 • Actualizat la: 25.07.2024
  Remote work: Remote
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Moldova Innovation Technology Park este actorul principal si punctul de acces la cele mai inovative si performante servicii si facilitati din domeniul tech din Moldova.

  Crestem competitivitatea regionalã a sectorului tech
  printr-o reducere nemaiintalnita a poverii fiscale, datorita introducerii impozitului unic de 7% din venit, facilitarea documentarii imigrationiste a expatilor, diminuarea barierelor birocratice si prezenta digital a rezidentilor nostri.

  Majoritatea specialistilor IT din Moldova sunt angajati ai rezidentilor Parcului - peste 20.700. Aproape 60 de companii rezidente au in echipa lor peste 50 de angajati, iar 9 companii au peste 250 de angajati.

  Angajatii rezidentilor Parcului beneficiaza de salarii competitive, comparabile cu cele de pe piata europeana de IT. Datorita salariului mediu lunar de peste 40 mii lei (≈ 2100 EUR/USD) pe piata tech din Moldova, specialistii locali au ocazia sa-si concentreze eforturile si creativitatea pe zona de inovatii.

  Iata cateva dintre beneficiile pe care le oferim profesionistilor IT&C care se angajeaza in cadrul companiilor rezidente:

  1. Remotization sau munca la distanta. Datorita reformelor propuse de MITP, prezenta virtuala este unul din beneficiile oferite de Parc pentru a atrage specialisti de peste hotare. 

  2. Salariu net = Salariu brut

  Remunerarea angajatilor este impozitata final prin intermediul impozitului unic achitat de rezidentul Parcului. Respectiv, pe perioada rezidentei în Parcul IT, salariul net echivaleaza cu valoarea bruta a acestuia.

  3. Asigurare de stat.

  Pe langa scutirile de impozite salariale directe, angajatii rezidentilor MITP beneficiaza de:
  ⦁ Asistență medical (potrivit Programului unic al asigurării obligatorii de asistență medical)
  ⦁ Toate tipurile de prestații de asigurări sociale de stat din bugetul de stat (cum ar fi, concediu medical, concediu de maternitate, concediu pentru creșterea copilului până la vârsta de 3 ani, pensie, ș.a.)*

  4. Eliminarea declarării si impozitarii suplimentare.

  Angajatii rezidentilor MITP nu au obligatia de a include în declarația anuală privind impozitul pe venit veniturile salariale obținute de la un rezident al parcului IT sau de a achita impozit pe venit aferent acestor venituri.

  Daca esti un profesionist IT care isi doreste o cariera stabila, in regim de munca la distanta, te invitam sa aplici
  Iar noi te vom contacta pentru a iti oferi toate detaliile despre oportunitatile de cariera din cadrul companiilor rezidente ale MITP.

   

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Job-uri similare care te-ar putea interesa:

  Aplica fara CV
  Hybrid

  Aplica fara CV
  Hybrid

  Hybrid

  Vezi job-uri similare (289)