Webinar Catch the ACTUARY wave! @Angajatori de TOP Bucuresti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Allianz Technology active.


Vezi toate anunturile Webinar Catch the ACTUARY wave! @Angajatori de TOP Bucuresti active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Altele active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Companie: Allianz Technology
Domeniu:
 • Altele
 • Banci
 • Contabilitate Finante
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 14.04.2020

  Workshopurile din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti se muta online si devin Webinarii. Te vei bucura de acelasi continut de calitate din confortul casei tale.

  Inscrie-te si te tinem la curent cu detalii despre desfasurarea acestora! In cazul in care ai facut-o deja vei primi toate informatiile necesare pentru a accesa webinariile la care te-ai inscris!

  Stai cu ochii pe noi!


  Allianz Technology are peste 10.000 de angajati in intreaga lume si este centrul de expertiza intern al grupului Allianz.
  Cu peste 140.000 de angajați la nivel mondial, Allianz deserveste peste 86,3 milioane de clienți în peste 70 de țări.

   
   Catch the ACTUARY wave!
   

  Allianz Technology Romania te invita sa participi la un webinar sustinut doar pentru tine in care vei interactiona cu oamenii care fac parte din companie. Vei descoperi care sunt ultimele noutati profesionale si vei explora ce inseamna Actuariatul. Stiai ca in anul 2019 profesia de actuariat s-a situat printre cele mai cautate joburi ale anului?
  Participa si vei avea sansa sa intelegi beneficiile acestui job si sa explorezi parcursul profesional pe care il poti avea! 

  Target group: liceeni cu profil real din Bucuresti.

  Speakers: 
  • Daniela Vasile, Proud Actuarial Specialist
  "Numele meu este Daniela si fac parte din marea familie a Allianz de 3 ani. Imi place sa combin matematica, statistica si economia pentru a evalua si a transforma RISCUL in fiecare zi. Astept cu nerabdare workshopul “Catch the ACTUARY wave!” pentru a impartasi cu voi secretele din actuariat.
  Actuariatul a reprezentat o provocare pentru mine, de aceea am ales aceasta profesie. Imi doream un domeniu care sa imi ofere multe posibilitati de dezvotare si invatare. Aici am aflat ca imposibilul devine posibil prin munca, dedicare si un pic de atentie. Fara o intepretare economica cifrele nu spun nimic, iar secretul proiectelor de succes o reprezinta COMUNICAREA."

   
  • Roxana Dumitru, Proud Associate Actuary
  "Sunt Roxana, actuar in Allianz de 6 ani, si ma bucur in fiecare zi de proiecte complexe, alaturi de o echipa grozava. Ma motiveaza provocarile pe care ni le propunem in fiecare zi, gasind solutii de evaluare a portofoliului, actualizand modelele in soft-uri dedicate, optimizand procesele si invatand continuu.
  In webinar-ul pregatit pentru voi o sa discutam cele mai faine oportunitati ca actuar.
  Mi-a placut notiunea de actuariat pentru ca am fost inspirata de ideea de a lucra in proiecte provocatoare, de a intelege evaluarea si dinamica unui portofoliu de asigurare sub riscurile de piata si cele de business.
  Imi place la acest job ca oportunitatile sunt nelimitate si echipa in care am crescut este motivata. Noile propuneri de optimizare si analiza de portofoliu sunt incurajate si valorificate in cadrul Allianz Technology."  Data: 14 aprilie, ora 15:00 - 15:45

  Good to know:

   
  • Te inscrii la unul sau mai multe webinarii de interes pentru tine. Aici ai agenda completa a webinariilor
  • Noi iti vom trimite un link pe care sa il accesezi si la care sa dai JOIN pentru a ni te alatura.
  • Te faci comod, iti iei laptopul sau telefonul si te pregatesti pentru 1 h de content valoros, subiecte interesante pentru dezvoltarea ta personala, dar si profesionala. Si ceva foarte important: sa ai o conexiune buna la internet.
  • Te gandesti la o serie de intrebari pe care le poti adresa in sesiunea de Q&A de la final.
  Rezerva-ti locul acum: