Medici specialisti debutanti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Affidea Romania active.


Vezi toate job-urile Medici specialisti debutanti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Farmacie - Medicina active pe Hipo.ro

Angajator: Affidea Romania
Domeniu:
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Arad
 • BUCURESTI
 • Constanta
 • Actualizat la: 18.08.2019
  Scurta descriere a companiei

  800.000. Acesta este numarul de pacienti care ne-au trecut pragul in decursul unui an. 1200 este numarul profesionistilor care fac parte din echipa Affidea Romania si care prin preocupare, integritate si respect mutual reusesc sa rasplateasca increderea pe care pacientii si doctorii o pun in mainile noastre.

  Cerinte

  - absolvent studii superioare de medicina cu specialitatea cardiologie/oncologie/interne/reumatologie/neurologie.
  - Foarte bune abilitati de comunicare.

  Responsabilitati

  Servicii medicale de specialitate

  Alte informatii

  Grupul Affidea este cel mai important furnizor de servicii medicale de diagnostic imagistic, ambulatoriu și tratament al cancerului din Europa.

  Cateva informatii despre noi, in cifre:

  · Echipa noastra de 7500 angajati la nivel european isi desfasoara cu profesionalism activitatea in 16 tari din Europa si 256 de Centre Medicale.

  · In Romania, suntem prezenti in 19 judete beneficiind de expertiza a peste 800 angajati, profesionisti în domeniul sanatatii.

  · Cele 36 de Centre Medicale de care dispunem la nivel national sunt vizitate anual de peste 800.000 de pacienti, misiunea noastra fiind de a le oferi servicii medicale de cea mai inalta calitate.

  · Centrul Medical Affidea Fundeni este cel mai mare centru de diagnostic imagistic de inalta performanta și medicina nucleara din România

  Despre spritul Affidea:

  · Suntem mandri ca, prin slujbele noastre zilnice, facem diferenta pentru pacientii noștri, ceea ce face ca locurile noastre de muncă sa fie semnificative.

  · Suntem interesati de dezvoltare profesionala continua iar compania in care lucram ne permite sa ne perfectionam permanent cunostintele prin aparatura medicala de ultima generatie de care dispune si profesionistii care fac parte din echipa.

  · Contribuim la procesul de crestere rapida a companiei noastre si ne dezvoltam cariera intr-un mediu competitiv.