Affidea Romania

Orase: Arad BUCURESTI Cluj Napoca Constanta Focsani Timisoara
Industrie: Farmaceutice-Medical

Site https://www.affidea.ro
Facebook https://www.facebook.com/affidea.romania
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/affidea/


Alatura-te echipei Affidea Romania!

800.000. Acesta este numarul de pacienti care ne-au trecut pragul in decursul unui an. 1200 este numarul profesionistilor care fac parte din echipa Affidea Romania si care prin preocupare, integritate si respect mutual reusesc sa rasplateasca increderea pe care pacientii si doctorii o pun in mainile noastre.

Cautam pentru Affidea oameni curajosi, curiosi si care progreseaza constant prin idei noi si inovatii, fiind mereu in cautare de modalitati mai bune de a isi ajuta pacientii si colegii.

Lucram impreuna in permanenta pentru a oferi cea mai buna ingrijire medicala posibila.

 

Cateva informatii despre noi:                     

  • Affidea face parte dintr-un grup elvetian ce are o experienta indelungata in domeniul sanatatii. La nivel European 8800 angajati isi desfasoara cu profesionalism activitatea in 16 tari din Europa si 256 de Centre Medicale.
  • In Romania, avem 36 de centre medicale, in 19 judete deservite de peste 150 de echipamente medicale de inalta performanta
  • 50% dintre centrele ce au primit 5* prin EuroSafe Imagine Wall of Stars sunt detinute de reteaua Affidea in Europa; printre acestea se regaseste si Affidea Fundeni
  • Suntem in permanenta cautare de noi oportunitati de business care sa ne ajute sa crestem

 

Despre spiritul Affidea:

  • La Affidea punem prioritate pe nevoile, sentimentele si emotiile pacientilor, colegilor si tuturor celorlalte persoane care fac parte din ecosistemul ingrijirii medicale.
  • Suntem interesati de dezvoltare profesionala continua; credem in avantajele tehnologice de ultima ora si le punem la dispozitia personalului nostru pentru a crea un mediu de lucru dinamic, competitiv in care dezvoltarea personala aduce valoare afacerii pe care o dezvoltam
  • Avem o cultura bazata pe incredere, integritate si respect mutual. Lucram in echipa si punem nevoile altora inaintea noastra.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Affidea Romania

Companie Oras(e) Data
Accountant

full-time1 - 5 ani experienta

Alatura-te echipei Affidea! Ne dorim in echipa noastra oameni curajosi, curiosi si care progreseaza constant prin idei noi si inovatii si care cauta modalitati mai bune de a isi ajuta pacientii si colegii.

Affidea Romania BUCURESTI
22.09.2020

Joburi Affidea Romania

Companie Oras(e) Data