Inscrie-te la Angajatori de TOP TIMISOARA - 15-16 martie 2019

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate anunturile Inscriere Angajatori de TOP active.


Vezi toate anunturile Inscrie-te la Angajatori de TOP TIMISOARA - 15-16 martie 2019 active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in IT Software active pe Hipo.ro

Vezi toate anunturile in Vanzari active pe Hipo.ro

Companie: Inscriere Angajatori de TOP
Domeniu:
 • Inginerie
 • IT Software
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Arad
 • Lugoj
 • Timisoara
 • Actualizat la: 16.03.2019

  Inscrie-te la Angajatori de TOP Timisoara cu doar 3 click-uri!

  Daca inca nu ai un cont pe Hipo.ro, trebuie doar sa completezi un scurt formular sau sa iti importi datele direct din Facebook sau Linkedin.

  Daca ai deja cont pe Hipo.ro, trebuie doar sa te loghezi si sa te inscrii.  Care sunt beneficiile daca te inscrii aici pentru eveniment?  70 dintre cei mai doriti angajatori
  ti-au pregatit cele mai interesante oportunitati de cariera. Unul dintre cele 3000 de joburi pentru profesionisti, middle-level sau studenti poate fi al tau!
  Zecile de SkillShop-uri si Conferinte te vor ajuta in dezvoltarea ta profesionala si personala. Pasionatii de IT au posibilitatea de a participa la a 10-a editie TechTalks Timisoara (accesul se face pe baza de preinscriere pe Hipo.ro pentru fiecare workshop in parte)
  Interactiunea directa cu angajatorii iti ofera posibilitatea sa obtii jobul dorit mult mai usor, timpul pe care il investeai pentru a ajunge sa sustii un interviu, reducandu-se semnificativ. Discutiile de la stand cu reprezentantii companiilor, atmosfera relaxata si frendly de la eveniment, dorinta de dezvoltare si cunoastere te vor ajuta sa te faci remarcat.

     De ce mai ai nevoie si de CV-ul Barcode?

  Cu un singur exemplar poti aplica la toate joburile de interes pentru tine, iar cand iti actualizezi CV-ul de pe Hipo, modificarile vor ajunge automat si la angajator.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Inscriere Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Inscriere Angajatori de TOP >>