Coordonator transport cu Italiana si Franceza

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Coordonator transport cu Italiana si Franceza active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Transporturi active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Transporturi
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 01.10.2018
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Ai putea deveni parte din echipa noastra daca :  - Cunosti Limba italiana si engleza (B2)  (limba franceza reprezinta un avantaj)  - Ai lucrat déjà in SAP sau in softuri similare (TMS este un avantaj)  - Esti obisnuit sa scrii multe mailuri si sa comunici la telefon  - Ai experienta in domenii precum achizitii, logistica, customer service sau order management  - Esti un bun coechipier, adaptabil, analitic si dinamic  - Esti disponibil pentru deplasari ocazionale pt formari, intalniri cu furnizorii sau targuri internationale de transport.

  Responsabilitati

  Nu stim altii cum sunt dar noi … la Transport…. suntem solidari, dinamici, organizati, ne place sa planificam, sa negociem, sa anticipam si sa comunicam in toate limbile straine pe care le cunoastem.  Nu ne place rutina si monotonia, lipsa de initiativa sau reactivitate. Suntem zilnic intr-un challenge cu noi insine si nu ne sperie neprevazutul.  Cautam noi coechipieri cu urmatoarele misiuni :     - Contactarea furnizorilor de  marfa din Europa pentru a accelera livrarile la platforma de destinatie ;  - Organizarea completa a transporturilor (identificare solutie optima, negociere conditii, confirmare comanda, urmarire transport pana la livrare);  - Relationarea cu departamentele de Achizitii  si Marketing pentru previziuni de costuri necesare in negocierea comerciala, deblocarea comenzilor,  adaptarea solutiilor de transport la nevoile de business;  - Prospectarea pietei de logistica si transport pentru dezvoltarea bazei de date de transportatori;

  Alte informatii

  Beneficii :


  - Construirea unei cariere intr-un mediu multilingvistic si multicultural 


  - Acces la traininguri si workshopuri interne sau internationale 


  - Curs de limba franceza


  - Pachet atractiv (salariu si beneficii)


  - Home office