VEO Worldwide Services

Orase: Brasov BUCURESTI Iasi
Industrie: Bancar-Servicii financiare

Site http://www.veoworldwide.com/en/about


12 ani de experiență, peste 800 de colegi în 12 sedii din România, Republica Moldova, Polonia, Bulgaria, Ucraina, Tunisia şi Cipru. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Partener strategic în training – DARE Academy. Mediu multicultural și un zumzăit continuu într-o multitudine de limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Care este activitatea principală a VEO? Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT.

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.
Avem o bază de cunoștințe imensă construită în ultimii 11 ani, pusă la dispoziția ta. Tot ce îți trebuie este dorința de a reuși. Nu te putem ajuta cu asta, dar cu restul ... Da, putem!

 

 

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca VEO Worldwide Services

Companie Oras(e) Data
Front Desk Assistant

full-time1 - 5 ani experienta

Daca esti la începutul carierei si în cautarea unui loc de munca care sa te ajute în dezvoltarea profesionala, te asteptam cu nerabdare.Candidatul idealCum ne dorim sa fii tu?- Cautam un om inteligent, prietenos, entuziast si cu atitudine pozitiva - ingeniosul Front Desk care sa...

VEO Worldwide Services BUCURESTI
29.09.2020
Business Analyst

full-time1 - 5 ani experienta

Ne-ar placea sa:- ai peste 1 an de experienta anterioara în domeniul economic (experienta în analiza de indicatori/ raportare sau audit reprezinta un avantaj); - esti utilizator experimentat de Excel (utilizare a formulelor de calcul);- esti o persoana riguroasa, cu spirit analitic si...

VEO Worldwide Services Iasi
29.09.2020
Front Desk Assistant

full-timeStudent/Absolvent

VEO Worldwide Services BUCURESTI
29.09.2020
International Trader 2-3 OCTOBER- IASI

full-time0 - 1 an experienta

Ne dorim cei mai buni coechipieri, vorbitori excelenti ai unei limbi straine si dornici sa aiba o cariera în Comertul International B2B.

VEO Worldwide Services Iasi
29.09.2020

Joburi VEO Worldwide Services

Companie Oras(e) Data