Eveniment fizic de cariera
Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de cariera, revine offline.

Probabil, cel mai bun moment de angajare din ultimii 2 ani. Angajatori de TOP revine și în format fizic!

Catalyst Solutions organizează cel mai mare eveniment de carieră din România: Angajatori de TOP. După 2 ani de evenimente în format online, toamna aceasta, cel mai mare târg de joburi revine în format fizic!

Conferinta Nationala a Directorilor de IT din Romania, editia a X-a „CIO in Metaverse and Augmented Reality” 6 octombrie 2022, Hotel Radisson Blu, sala Atlas, Bucuresti

Cea de-a X-a editie a Conferintei Nationale a Directorilor IT din Romania, organizata de catre Asociatia CIO Council Romania si Revista CARIERE, va avea loc pe 6 octombrie 2022, intre orele 8.45-17.00, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, sala Atlas.

Munca inteligentă și limitele sănătoase @Revista Cariere

Avem în prezent telefoane inteligente, mașini, televizoare și multe alte tehnologii inteligente, însă, din perspectiva mea, mai avem de învățat ca să muncim inteligent.

Cum faci networking in 2022?

Desi poate pare greu de crezut, se implinesc aproape doi ani si jumatate de cand cursurile online si proiectele facute pe Zoom alaturi de colegi pe care nu i-ai intalnit niciodata la o cafea au devenit asa-numitul ”noul normal”.

Atacurile cibernetice afecteaza companiile in ultima perioada

În ultima perioada tot mai multe companii sunt afectate de atacurile cibernetice, potrivit Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR).

Kärcher România are un sediu nou in Bucuresti

Cu o experiență de 14 ani, Kärcher România, compania specializată  în tehnologia de curățare are un nou sediu în București.

Participi la workshopurile Angajatori de TOP si esti PREMIAT!

Workshopurile din cadrul evenimentului de cariera Angajatori de TOP revin in format fizic in Timisoara si Bucuresti, de aceea, toamna aceasta participi la experienta si poti pleca acasa cu un premiu foarte cool.

Autoevaluarea competentelor intr-o limba straina

Una dintre competentele care vor fi cautate in continuare de angajatori este cea legata de cunoasterea limbilor straine. De multe ori insa, desi candidatul cunoaste o limba straina la nivelul cerut de angajator, el nu reuseste sa se autoevalueze corect. Pentru...

Ai primit doua oferte de munca? Alege-o pe cea potrivita

Felicitari! Ai reusit sa obtii nu una, ci doua oferte de munca? Esti un adevarat guru al procesului de recrutare!

Lucruri pe care mi-ar fi plăcut să le știu la primul job

Salutare, sunt Anamaria și de câteva zile mă întreabă un prieten ce și cum să facă mai bine la primul lui job, așa că i-am rugat pe colegii mei de la Banometru să adune câteva sfaturi și idei pe care le-ar fi plăcut și lor să le știe...