Stiri cariera

Caut Angajator
Poti avea o cariera ȋn IT chiar daca nu ai terminat o facultate de profil

Daca nu ai mai avut pana acum tangente cu domeniul IT, o cariera in domeniu poate parea un obiectiv imposibil de atins, insa din momentul in care faci primii pasi - incepi sa te informezi, acumulezi cunostinte si dobandesti abilitati, un nou parcurs profesional incepe sa prinda contur.

De ce să alegi Programul de Manufacturing Trainee @ Continental

Continental a luat în considerare gândurile tale și a creat un program cu o expunere internațională pentru tinerii cu potențial mare. Acest program îți va crea o perspectiva unică și de amploare față de orice altă poziție pe care o poți ocupa ca proaspăt absolvent. Ești pregătit să creezi un impact?

Regulament Concurs BearingPoint – A virtual company tour

Regulament Concurs “BearingPoint – A virtual company tour @ADT Angajatori de Top 2021”

Webcast: FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI Ediția VIII. THE FUTURE OF EMPLOYEE EXPERIENCE

Revista HR Manager organizează, cu sprijinul Humanistic, în zilele de 21-22 aprilie, între orele 14:00-17:00, ediția a VIII-a din seria de evenimente online FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA VIITORULUI cu tema THE FUTURE OF EMPLOYEE EXPERIENCE.

Regulament Concurs BearingPoint – A virtual company tour

Compania BearingPoint organizează, pe data de 26 Mai, Workshopul DevAfterWork, in cadrul caruia se va desfasura si un concurs pentru cea mai relevanta intrebare. Castigatorul va primi Casti bluetooth Jabra Elite Active 65t, In-Ear, Black.

Cei Mai Doriti Angajatori din Bucuresti in 2021

5092 de respondenti din Bucuresti au stabilit topul celor mai doriti angajatori, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primilor 5 angajatori pentru care iti doresti sa lucrezi?".

Cei Mai Doriti Angajatori din Brasov in 2021

681 de respondenti din Brasov au stabilit topul celor mai doriti angajatori, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primilor 5 angajatori pentru care iti doresti sa lucrezi?".