Stiri cariera

Caut Angajator
Hipo.ro - Career Stories
Stiri cariera

Afla povestile de cariera ale unor oameni care isi masoara succesul prin impactul adus in vietile colegilor, clientilor si a celor 100.000 utilizatori si 2600 de angajatori de pe Hipo.ro.

Veeam Sales Internship: April 2 - May 29

  Veeam is looking for some cool colleagues to join their Sales Team in Bucharest. If you are interested to start your career journey, check it out and apply until 23th of March.

Regulament de participare la concursul - Studiul Cum iti imaginezi ca e sa lucrezi pentru un jucator global pe piata software?
Stiri cariera

Regulament Acordare premii pentru concursul "Studiul Cum iti imaginezi ca e sa lucrezi pentru un jucator global pe piata software?"

Regulament de participare la concursul “Studiul Cei mai doriti angajatori din Romania 2021”

Regulament acordare premii pentru concursul “Studiul Cei Mai Doriti Angajatori din Romania 2021”

Tesing Simulator se mută online!

Audit sau Taxe? Daca aceasta intrebare iti apare in minte atunci cand te gandesti la viitoarea ta cariera in domeniul finance, atunci Deloitte Romania vine cu soluția cea mai simpla si mai la indemana pentru tine: Webinarul Testing Simulator!

În controlul viitorului - Cum conduce Ovidiu Căruntu controlling-ul financiar spre viitor

Cea mai dificilă parte dintr-o călătorie este să te decizi că pleci. Dar atunci când o nouă nevoie se conturează, acțiunile nu întârzie să apară. M-am alăturat Bosch Service Solutions Timișoara în aprilie 2019, ocupând poziția de team leader într-un proiect nou de controlling. Oportunitatea să aplic cunoștințele care le-am acumulat în ultimii ani în Plant...

Care este cel mai bun drum de a începe o carieră în sectorul IT?
Stiri cariera

AFLAȚI EXPERIENȚELE CELOR CARE AU REUȘIT ÎN ASTA ÎN MAI PUȚIN DE UN AN