Ne place stilul Business, dar stim sa ne si distram

Daca si tu vrei sa imbini utilul cu placutul, sa iti construiesti o cariera, sa cunosti specialisti din domeniul Business, sa realizezi proiecte studentesti, sa iti exprimi si sa pui in practica ideile, te asteptam in echipa Business Organization for Students(B.O.S)

Sub sloganul Ne place stilul Business, dar stim sa ne si distram, BOS te invita sa te alături echipei noastre si sa inveti ce inseamna sa lucrezi intr-o organizatie!

Ce este de făcut?

Daca citesti aceste randuri, deja ai facut primul pas, nu mai ramane decat sa descarci aplicatia noastra de pe site, sa o completezi si sa o trimiti la adresa recrutarebos@gmail.com

Deadline-ul pentru trimiterea aplicatiilor este 23 octombrie 2009, ora 00.00!

După ce vom analiza aplicatia ta, va urma interviul individual, pentru a ne cunoaşte mai bine şi a vedea ce asteptari ai de la noi si ce aspiratii ai tu pe plan profesional.
Mai ramane ca apoi sa vii la un interviu de grup, pentru a cunoaste si alti noi membri ai organizatiei, care, ca si tine, au aplicat la noi si pentru vedea cum lucrezi in echipa si cum te sincronizezi cu studentii care iti vor fi colegi.

Urmează apoi o perioadă de training-uri, în care vei cunoaşte

-    Organizaţia BOS, în general: misiune, valori, profil
-    Departamentele din cadrul BOS şi ce presupune fiecare(activităţile principale)
-    Proiectele BOS de-a lungul anilor
-    Specialişti care ne-au susţinut la evenimentele noastre, in calitate de speakeri
-    Planurile pentru anul 2009-2010 si bineinteles, membrii organizatieiJ

Nu vor lipsi nici teambuilding-urile sau petrecerile! Prima petrecere va fi cea de Crăciun, iar primul team-building se va organiza în prima vacanţă din acest an universitar(vacanţa de iarna), însă detaliile le vom stabili pe parcurs!

TE ASTEPTAM LA TARG!

Eşti binevenit la targul de ONG-uri, care va avea loc în perioada 13-15 octombrie! Vino la standul nostru, pentru a ne cunoaşte şi a îţi răspunde la orice întrebare legată de organizaţia BOS, de proiectele pe care le-am organizat sau le vom organiza şi, bineînţeles despre cum poţi face parte din echipa noastră!

La jumătatea lunii octombrie(dupa Targul de ONG-uri), te aşteptăm la un mini-proiect BOS, pentru a ne cunoaşte! Vei avea parte de un invitat supriză, care va dezbate teme cum ar fii: voluntariatul, personal branding si corporate branding. Vom prezenta organizatia BOS si vei face cunostinta cu membrii nostri si cu activitatile desfasurate de noi, precum si de momentele amuzante intampinate. Nu vor lipsi surprizele si mini-petrecerea de la final.

Afla de pe site-ul nostru toate detaliile despre recrutare, despre noi, despre proiectele noastre, planurile de viitor si despre cum poţi face parte din echipa Business Organization for Students!

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?