PRIME recruteaza!

PRIME Romania, singura Asociatie de Studenti la Relatii Publice si Comunicare isi deschide portile pentru tine!

Incepand cu data de 12 si pana pe 28 octombrie asteptam sa ne trimiti un mail pe adresa recrutari_prime2009@yahoo.com cu CV –ul tau, o scrisoare de intentie si sa ne spui ziua in care ai putea ajunge la interviu, sambata sau duminica.

Interviurile vor avea loc pe 31 octombrie si 1 noiembrie in Facultatea de Litere.

Principala noastra preocupare in PRIME este sa ne asiguram ca tu ai parte de experiente cat mai interesante, ca ai posibilitatea sa iti pui in practica talentele si ca nu iti mai pierzi timpul degeaba!!

Vino alaturi de noi pentru a vedea ce inseamna sa fii un adevarat profesionist in PR, sa legi noi prietenii si sa te distrezi cu oameni care iti impartasesc pasiunea.

Daca vrei sa afli mai multe intra pe blogul nostru http://prime2009recrutari.wordpress.com/. Ne vedem la interviu!

 

PRIME Romania reprezinta singura Asociatie Studenteasca de Relatii publice si Comunicare din Romania, al carei scop declarat este facilitarea comunicarii studentilor cu profesionistii domeniuluiși ocazia de a pune teoria in practica.

In cei 12 ani de activitate, ne putem mandri cu:

  • apartenenta la o asociatie de talie europeana – PRIME Europe;
  • infiintarea a trei filiale pe teritoriul Romaniei la Iasi, Cluj si Timisoara;
  • membri apartinand unor medii academice diverse: Universitatea din Bucuresti (Faculatea de Litere- sectia Comunicare si Relatii Publice), Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (Facultatea de Comunicare si Relatii Publice), Universitatea Politehnica;
  • parteneriate media (presa scrisa, radio, televiziune) si colaborari cu diverse institutii si corporatii;
  • organizarea de evenimente profesioniste de relatii publice ( PR Tea, PR& Ad Fair, Congresul National al Studentilor la Comunicare, Scoala de vara si Scoala de iarna, conferinte 2 in 1 si workshop-uri)

 

Va recomandam si:

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?