CIO Talks. How Artificial Intelligence Will Transform Businesses?Conceptul de Inteligenta Artificiala (AI) este frecvent vehiculat si devine o tehnologie matura. Putem oare previziona o evolutie integrata cu nevoile umane curente, chiar daca este disruptiva, sau va avea o evolutie care ar putea atinge distopiile SF.


Cum diferentiem ca interactionam cu o inteligenta artificiala (AI) fata de sistemele informatice clasice. S-a ajuns oare la o interactiune zilnica? A ajuns Inteligenta Artificiala (AI) la asigurarea acelei experiente a consumatorului astfel incat sa nu mai constientizam acest lucru?


S-a creat deja, sau suntem pe drumul catre un ecosistem in care AI va fi prezenta acasa, in chatbot-urile de pe Internet, in call center-uri, in masinile noastre si in toate dispozitivele electronice pe care le utilizam. In comert si servicii, transformarea generata de inteligenta artificiala (AI), incepe sa aiba un impact semnificativ pe intreg lantul economic de valoare adaugata.


Cu ajutorul inteligentei artificiale (AI) putem previziona productia de energie, luand in calcul prognoza meteo, si putem prevedea nivelul de consum al unui segment mare de oameni. Cu ajutorul inteligentei artificiale (AI) si a invatarii automate (ML), putem previziona cele mai indicate perioade de mentenanta. Intelegerea comportamentului utilizatorilor finali cu ajutorul inteligentei artificiale (AI) devine o utilizare frecventa in comertul cu amanuntul, in servicii, de la agricultura la serviciile financiare, iar medicina beneficiaza de un progres major datorita inteligentei artificiale (AI).CIO Talks revine in data de 7 Martie 2023, cu o noua editie, de data aceasta dedicata impactului Inteligentei Artificiale asupra business-urilor.

Principale subiecte de dezbatere:

Tendinte si tehnologii in inteligenta artificiala (AI). Nivelul de maturitate al inteligentei artificiale.
Cazuri de utilizare a inteligentei artificiale (AI) si invatarii automate (ML) in domenii, precum: energie, finante, comert cu amanuntul, sanatate sau productie
Transparentizarea inteligentei artificiale AI - spre democratie sau tehnocratie?
Cum pot AI, ML si algoritmii complecsi sa sprijine dezvoltarea companiilor?
Inteligenta artificiala aplicata si statistici avansate
Inteligenta artificiala. Ultimul nivel de aparare al securitatii cibernetice.
Inteligenta artificiala si etica. Va inlocui inteligenta artificiala (AI) oamenii?
Cum se incepe un proiect de inteligenta artificiala (AI)?


Printre invitatii speakeri ai evenimentului:


Eugen Schwab-Chesaru, Vice President for Romania and Eastern Europe, Pierre Audoin Consultants (PAC)
Bogdan Tudor, Vice-president CIO Council Romania
Bogdan Ionita, Systems Engineer, Dell Technologies
George Lazar, CIO Council Member
Dragos Stanescu, CIO Syngenta, CIO Council Romania Member
Moderator al evenimentului este YUGO NEUMORNI, President CIO Council RomaniaAsociatia Directorilor de IT si Comunicatii “CIO Council” reprezinta Romania in cadrul asociatiei pan-europene European CIO Association – EUROCIO incepand din 2017. EUROCIO este o asociatie non-profit inregistrata in Bruxelles si are in componenta peste 1000 de membrii din 16 tari europene care reprezinta peste 700.000 de angajati din domeniul IT. EuroCIO este unica entitate care reprezinta functia CIO in fata autoritatilor europene. Asociatia Directorilor de IT si Comunicatii „CIO Council” este o asociatie non profit, voluntara si independenta fata de furnizorii de servicii si solutii IT, care reuneste un grup important de CIOs si fosti CIOs din Romania.

Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Inregistrarea se poate face accesand pagina evenimentului, unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii acestei editii.

Adresa de contact pentru informatii organizatorice este: evenimente@cariereonline.ro.


SUPORTING PARTNERS: Dell Technologies, IntelMedia Partners: Biz, Doing Business, Wall-Street, Jurnalul de Afaceri, Revista HR Manager, Market Watch, Financial Intelligence, HR Club, Learning Network,Traduce.re , ISACA, PWN Romania, Revista Patronatului Roman, Hipo.ro, Spot MediaCiteste si: 

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI