IDEMIA, lider în tehnologii de identitate, plănuiește să recruteze peste 150 de persoane în 2023 în România
IDEMIA
, lider in solutii software de identificare biometrica, isi doreste sa recruteze peste 150 de noi angajati in 2023. Din 2006, anul in care IDEMIA este prezenta pe piata din Romania, compania a avut o evolutie dinamica, crescand continuu afacerile in sectoarele: Institutii Financiare si Servicii de Conectivitate. In momentul de fata compania detine o cota de piata semnificativa, indeplinindu-si misiunea: deschidem lumea, o facem mai sigura. 


Incepand cu 2018, IDEMIA si-a consolidat prezenta in Romania in sectorul Securitatii Publice si al Identitatii. In 2022 a fost pentru prima oara cand compania a dezvoltat, a construit si a livrat Guvernului Romaniei o solutie esentiala de securitate nationala, contribuind la intarirea securitatii personale a cetatenilor.
Compania isi doreste sa recruteze peste 150 de noi angajati in 2023 si are pozitii deschise pentru ingineri IT, cu nivel entry-level, middle-level si senior. Profesionisti cu un spectru larg de abilitati de dezvoltare software, baze de date, retele, cloud, inginerie, informatica sau experienta echivalenta. Exista pozitii deschise pentru experti in Java, Python, AI, DevOps, MLOps, AI/ML, Microservices, QA, kubernets, Biometrics, Criptography, Analytics, Systems, Smart devices, precum si Linux, Windows, Active Directory, Cybersecurity, Microsoft , Azure, Jenkins, Docker.


„Suntem o companie de tehnologie unica, care contribuie la o lume mai sigura. Alegand IDEMIA inseamna sa te alaturi unei companii unde vei putea sa-ti dezvolti abilitatile si sa te simti motivat si implinit. Suntem mandri de realizarile IDEMIA Romania din ultimii 17 ani si ne propunem sa continuam in aceasta directie, sa ne transformam intr-un centru de excelenta pe care grupul sa poata conta in dezvoltarea viitoarelor proiecte digitale si de securitate” declara Mariana Tiu, Country Manager la IDEMIA.
IDEMIA are un numar mare de oportunitati disponibile pentru dezvoltatori software, ingineri de integrare, ingineri de testare, ingineri de securitate cibernetica, ingineri DevOps, ingineri de suport pentru aplicatii, ingineri software pentru succesul clientilor, administratori de sistem si retea, analisti de securitate IT. Mai multe detalii si lista joburilor disponibile, puteti gasi aici. 


Despre IDEMIA

In calitate de lider in solutii software de identificare biometrica, IDEMIA are misiunea de a deschide si de a face mai sigura lumea. Prin cercetare si dezvoltare de ultima ora, IDEMIA ofera tehnologii unice, sustinute de o experienta de lunga durata in biometrie, criptografie, analiza de date, sisteme si dispozitive inteligente. IDEMIA ofera clientilor sai publici si privati solutii de plata, conectivitate, control acces, calatorii, identitate si securitate publica. In fiecare zi, in intreaga lume, IDEMIA securizeaza miliarde de interactiuni in lumea fizica si digitala. Cu aproape 15.000 de angajati, IDEMIA are credibilitate in peste 600 de organizatii guvernamentale si in mai mult de 2.300 de companii raspandite in 180 de tari, cu o abordare de impact, etica si responsabilitate sociala. Pentru mai multe informatii, vizitati www.idemia.com.

 

Va recomandam si:

Best Employer Fest - editia a III-a

ULTIMELE JOBURI

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?