< < Despre Sales Boot Camp                                                                                                                               > > Locatie
 
9:00 9:30 Registration & Welcoming Coffee
9:30 9:40 About us
9:40 10:05 Creating connections and building bridges…Together
Mihai Ciolcan, FC Key Account Manager, Coca-Cola HBC Romania
10:05 10:30 Innovative Sales 
Declan Kenny, Business Development Director Tech, Oracle Cloud Sales Center, Dublin
10:30 10:55 Commitment to Excellence
Vlad Popa, Commercial Director – Consumer Products Division, L’Oréal Romania
10:55 11:20 Up your sales succes 
Florin Visoiu, Manager National Vanzari si Loializare SOHO, UPC Romania
11:20 11:40 Refreshment Break
11:40 12:00 Trend Consult
12:00 12:20 Guest speech #2
12:20 12:30 Closing

Pentru a lua parte la conferinta Sales Boot Camp, te poti inscrie aici


Coca-Cola HBC 

Coca-Cola HBC Romania este o companie antreprenoriala, in care succesul se obtine prin pasiunea si responsabilitatea pe care fiecare dintre noi o investeste in munca sa.

In fiecare zi punem o picatura de talent in tot ceea ce facem: in sticlele de Coca-Cola, in e-mailurile catre parteneri, in contractele de vanzare-cumparare, in platformele de comunicare, in planurile de viitor. Este ceea ce ne face speciali. Dinamici. Si lideri de piata. Este secretul succesului nostru.

Aici vei gasi intotdeauna provocari si ocazii de a te autodepasi si foarte putine sanse sa te plictisesti. Fiindca un job la Coca-Cola HBC Romania inseamna totodata pasiune, oportunitati de afirmare si ambitia de a fi mereu printre cei mai buni.

Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este lider pe piata bauturilor non-alcoolice din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele Coca-Cola.

In Romania, Coca-Cola HBC Romania imbuteliaza o gama larga de produse Coca-Cola, de la bauturi racoritoare carbonatate (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes), necarbonatate (Cappy Tempo), nectaruri (Cappy Nectar), pana la ceaiuri (Nestea), apa (Dorna, Dorna-Izvorul Alb, Poiana Negri), bauturi energizante (Burn) si cafea Ready to Drink (Illy). Produsele Coca-Cola sunt imbuteliate in fabrici pozitionate strategic in diferite regiuni ale tarii: Ploiesti, Timisoara si Vatra Dornei.

Oracle Romania
 
With more than 420,000 customers—including 100 of the Fortune 100— and with deployments across a wide variety of industries in more than 145 countries, Oracle offers a comprehensive and fully integrated stack of cloud applications, platform services, and engineered systems. And Oracle's 130,000 global employees - including more than 35,000 developers and engineers - are critical to that success.
 
At Oracle Romania, we work pro-actively with customers and partners to maximize the capabilities of their Oracle solutions via e-business and information flow.
Our employees are entrepreneurial, but also team players, which means it's easy to strike up great friendships in a truly multicultural environment (employees interacting with 28 countries all over the world in 20 languages).

L’Oréal Romania

Lider mondial in industria frumusetii, L’Oal este prezent in 130 de tari de pe 5 continente. Misiunea grupului este de a oferi ce e mai bun in materie de inovare a cosmeticelor pentru femeile si barbatii din intreaga lume, respectandu-le diversitatea. Compania L’Oréal are o istorie de peste 100 de ani si este prezenta pe piata romaneasca de peste 18 ani. 

In L’Oréal, apreciem persoanele care prezinta sensibilitate fata de frumos, persoanele cu spirit de initiativa, creative, care sunt dispuse sa isi asume riscuri si care aduc o nota personala proiectelor in care sunt implicate. 

UPC Romania

UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecom de pe piata locala, ofera servicii de televiziune (digitala, analogica si prin satelit), internet de mare viteza si telefonie in aproximativ 300 de localitati. Serviciile noastre ii conecteaza pe cei aproximativ 1.179.500 de clienti cu universul digital si le ofera experiente extraordinare. Premierele UPC pe piata locala includ lansarea televiziunii digitale, a televiziunii HD si 3D, precum si a internetului Fiber Power de 200 Mbps. Serviciile UPC sunt disponibile si in afara casei prin intermediul aplicatiilor Horizon Go, UPC Wi-Free si UPC Phone. UPC Romania este membra Liberty Global. Detalii pe www.upc.ro

Trend Consult 

Grupul Trend Consult este unul dintre liderii pietei de training si consultanta din Romania, care si-a extins in ultimii ani activitatea si in Europa Centrala.

Pornind de la ideea ca invatarea este un proces continuu si ca fiecare client are nevoi specifice, Trend Consult ofera in prezent mai mult decat training, devenind un partener in procesul de invatare si schimbare comportamentala la nivel de organizatie.

Grupul Trend Consult

Fondata in anul 2000 de doi profesionisti in vanzari, Adrian Florea si Sabin Gilceava, Trend Consult este una dintre primele firme de training din Romania, cu o prezenta constanta in topul celor mai importante companii din domeniu.

Trend Consult a construit de la inceput parteneriate pe termen lung cu clientii sai, parteneriate care au evoluat pe masura ce nevoile organizatiilor s-au schimbat. 


Contextul din ultima perioada a aratat ca, indiferent de schimbarile economice care au loc, trainingul nu poate fi si nici nu este sacrificat de catre companii. Rezultatele financiare recente ale Grupului Trend Consult si reactia clientilor la programele pe care le propune demonstreaza succesul solutiilor flexibile, inovatoare, generatoare de schimbare.


Pentru a lua parte la conferinta Sales Boot Camp, te poti inscrie aici