Maintenance Planner

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Bunge active.


Vezi toate job-urile Maintenance Planner active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Agricultura active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Bunge
Domeniu:
 • Agricultura
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Alt oras
 • Actualizat la: 13.05.2018
  Scurta descriere a companiei

  Bunge is a leading agribusiness and food company with integrated operations that circle the globe, stretching from the farm field to the retail shelf.

  In Europe, Bunge produces a variety of protein meal and edible oil products at soybean, rapeseed and sunseed processing plants throughout the region. Our bottled oil can be found on retail shelves in Germany, Poland, Hungary, Romania, Finland, Russia, Ukraine and other countries.

  In Romania, Bunge is one of the leading traders in the local market and a leader in bottled oil and bio-diesel. Through its integrated facilities located in Buzau and Lehliu, Bunge Romania has a crushing capacity of over 1 million tons.

  Cerinte

  Pregatirea si competentele necesare postului:
  - de baza : studii superioare
  - experienta : minim 3 ani in sectie de productie
  - comunicare interactiva la locul de munca
  - gandire logica, tehnica si practica
  - abilitati de planificare


  Responsabilitati

  - Coordoneaza resursele necesare (personal, piese, contractori) executarii lucrarilor de mentenanta si se asigura ca echipamentele sunt disponibile pentru lucrari
  - Se asigura ca ariile de care raspunde primesc serviciile de intretinere de care au nevoie pentru a opera la nivel de eficienta ridicat, eliminand potentialele intarzieri printr-o buna planificare a necesarului de materiale, procedurilor si a personalului pentru intretinere
  - Defineste si estimeaza notificarile
  - Executa lucrari de mentenanta predictive
  - Primeste toate solicitarile de ordine de lucru de la departamentele de care raspunde si le verifica; urmereste permanent situatia ordinelor de lucru in asteptare, pentru probleme minore si cele raportate de mentenanta.
  - Participa la sedintele de planificare a productiei si negociaza "ferestrele" de opriri pentru a se efectua lucrarile preventive si corective ce necesita oprirea utilajelor.
  - Pregateste programele de lucru de care raspunde asigurandu-se ca sunt prevazute lucrari pentru tot timpul de lucru al fiecarui angajat
  - Programeaza mentenanta preventiva in coordonare cu supervizorii de la productie si mentenanta