Learn@BCR – Internship HR

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Learn@BCR – Internship HR active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Educatie - Training active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Resurse Umane - Psihologie active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Educatie - Training
 • Internship
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 03.04.2019
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  Ce îţi trebuie?

  ♡ Pasiunea pentru domeniul financiar-bancar si pentru HR
  ♡ Te descurci bine singur, dar și în echipă.
  ♡ Utilizezi cu succes MS Excel și Power Point.
  ♡ Ai dorința de a învăța constant lucruri noi.
  ♡ Ești o sursă energică de progres, schimbare și inovare.

  Responsabilitati

  Aplică pentru programul Learn@BCR – Internship HR!

  Vei reuși să fii eficient în rolul de HR Intern dacă ești atent la detalii, îți place să lucrezi cu oameni, documente și poți respecta proceduri.

  Ce așteptăm de la tine este să îți placă domeniul financiar-bancar, să ai câteva cunoștințe minime despre HR și să îți dorești cu adevărat să devii intern la noi!

  Noi ne ocupăm de training-ul tău, de adaptarea în echipă și feed-back constant cu privire la ce ai acumulat și vei putea îmbunătăți.

  Programul tau de internship în HR BCR se va desfășura pe o perioadă de 6 luni.


  Ce vei face la noi?

  ✔ Alături de echipă, vei participa la organizarea şi selecţia pentru programul Learn@BCR de anul acesta.

  ✔ Vei lucra direct cu colegii din HR pe diverse proiecte de recrutare şi vei ajuta cu sourcing-ul de candidaţi.

  ✔ Vei pregăti şi posta anunţuri de recrutare pe site-urile cele mai populare de job-uri (Bestjobs / Ejobs / Hipo etc).

  ✔ Vei contribui la dezvoltarea bazelor de date cu candidaţi precum şi organizarea, alături de colegi, a sesiunilor de teste (excel/sql) pentru poziţiile de nişă din bancă.

  ✔ Vei învăța cum să te pregătești pentru orice provocare și ce înseamnă să ai viziune de HR pe termen lung.

  Alte informatii

  De-a lungul timpului, Learn@BCR a fost dezvoltat către arii cheie ale activității bancare (risc, operațiuni, IT, HR, etc) care să aducă experiența imediată tinerilor care l-au urmat. Internship-ul este deschis studenților interesați să participe într-un program plătit, indiferent de facultatea pe care o urmează și de anul de studiu.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>