Analist de Business

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Analist de Business active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 13.01.2018
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  Profilul tau de incredere:
  Studii superioare economice/tehnice;
  Vechime minima in activitate de 2 ani;
  Cunostinte economice si financiare;
  Cunostinte legislative pentru societatile comerciale din Romania;
  Cunostinte aprofundate despre banca.

  Responsabilitati

  Entuziasmul si pasiunea te pot face sa:
  Analizezi rapoartele primite de la entitatile functionale BCR in scopul formularii plangerilor penale;
  Realizezi cerinta de detaliu si sa obtii validarea ei de catre reprezentantii diviziilor implicate;
  Fii responsabil de organizarea si coordonarea activitatii de UAT (inclusiv elaborarea de test cases cu inputul reprezentantilor liniilor de business);
  Fii responsabil de intocmirea si obtinerea semnaturilor pe raportul de acceptanta;
  Iti desfasori activitatea urmand procedurile de management al schimbarilor in vigoare, actualizand permanent informatiile in aplicatiile bancii;
  Asiguri o comunicare eficienta intre liniile de business din aria de responsabilitate;
  Urmaresti stadiul de implementare al cerintelor de business;
  Asiguri suport echipelor tehnice pe intreaga durata a implementarii unui change request si vei fi implicat in definirea modelelor de date.