Inginer VAS & SDP _DevOps

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Telekom Romania active.


Vezi toate job-urile Inginer VAS & SDP _DevOps active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Telecomunicatii active pe Hipo.ro

Angajator: Telekom Romania
Domeniu:
 • Inginerie
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 27.12.2017
  Scurta descriere a companiei

  Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Este parte a grupului Deutsche Telekom – unul dintre liderii globali de comunicatii integrate, prezent în 51 de țări de pe 5 continente.
  Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. În ceea ce privește clientii business, Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

  Soluțiile noastre conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

  "Inainte de a aplica pentru aceasta pozitie va invitam sa accesati urmatorul link: https://www.telekom.ro/informare-candidat-dataprivacy pentru a va informa cu privire la modul in care Telekom Romania prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal.”
  *Numai candidatii selectati vor fi contactati.

  Cerinte

   Studii superioareElectronica/Telecomunicatii/ Automatica/Calculatoare;
   Minim 2 ani de experienta in domeniul telecomunicatiilor;
   Cunostinte de administrarea sistemelor de operare: Solaris, Unix, Linux – nivel mediu;
   Cunostinte de administrarea bazelor de date: Oracle, MySQL – nivel mediu;
   Cunostinte de VAS – nivel mediu;
   Cunostinte de retele de comunicatie de date: TCP/IP – nivel de baza;
   Bune abilitati de comunicare si relationare;
   Orientare catre client si rezultate;
   Cunoasterea limbii engleze – nivel mediu;

  Responsabilitati

  SCOP: Administreaza, opereaza si intretine echipamentele si aplicatiile pentru serviciile de VAS (SMSC, VMS, MMSC, PCRF, USSD).

  RESPONSABILITĂŢI:
   Colectează, analizează și definește cerințele tehnice și specificațiile funcționale pentru servicii si sisteme;
   Lucrează la fazele de design și implementare ale proiectelor ( evaluare, design use-case, selecția vendor-ului, design-ul soluției, definirea criteriilor de test, definirea KPI-urilor) și este responsabil de furnizarea soluțiilor tehnice, din aria de responsabilitate.
   Elaborează și menține documentația specifică proiectului/serviciului;
   Lucrează cu terți pentru a implementa cerințele tehnice pentru servicii sau sisteme și pentru a integra componentele în sistemele deja existente.
   Are rol de intermediar între terți și companie pentru a procura, dezvolta și/sau integra componentele în sistemele existente și de a asigura faptul că implementările sunt în conformitate cu standardele și principiile companiei.
   Monitorizează constant serviciile și KPI-urile sistemelor, oferă support și recomandări pentru upgrade-uri sau optimizări în aria de responsabilitate, pentru a asigura respectarea specificațiilor clientului.
   Rezolva alarmele si problemele tehnice aparute la echipamentele si aplicatiile din reteaua VAS si SDP si monitorizeaza performanta acestora pentru a asigura o disponibilitate continua si a minimiza efectele nefunctionarii acestora asupra utilizatorilor finali;
   Executa modificarile prevazute in ordinele de serviciu primite din partea structurilor de planificare a retelei pentru a asigura o buna functionare a serviciilor inclusiv in faza de post-implementare;