Manager Risc (resurse si tehnologie)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Manager Risc (resurse si tehnologie) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 19.11.2017
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  În perspectiva viitorului și a digitalizării serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrală – George – primul banking inteligent din România și primul fintech oferit de o bancă în România.

  Cerinte

  Pentru a performa in acest rol, ai nevoie de:

  Studii superioare economice ;
  Vechime minima in activitate/specialitate/domeniu: 3 ani, din care minim 2 ani in institutii financiare/bancare;
  Cunostinte industrii/domenii economice specifice;
  Cunostinte contabile si de analiza financiara;
  Cunostinte solide privind produsele de creditare corporate si impactul parametrilor de risc in activitatea de creditare;
  Cunostinte de control si monitorizare;
  Cunostinte de managementul proiectelor;
  Cunostinte de negociere si comunicare;
  Cunostinte generale despre promovarea,vanzarea si aprobarea produselor si serviciilor bancii;
  Limba engleza la nivel avansat.

  Responsabilitati

  Responsabilitatile tale vor include:

  Efectueaza analiza de credit in vederea identificarii riscurilor de credit si dupa caz a mitigarii acestora,intocmeste opinii de credit pentru clientii provenind din domeniile economice/industriile alocate si propune metode optime de abordare din punct de vedere risc a acestora
  Verifica incadrarea in limitele de risc de credit, atat la nivel de portofoliu cat si la nivel individual. Mentioneaza in opinia de credit rezultatul verificarii.
  Pregateste documentatiile de credit pentru a fi prezentate in sedintele organelor colective de decizie, respectand standardele stabilite prin reglementarile interne. Prezinta si sustine opiniile de credit in cadrul sedintelor Comitetului de credit.
  Ofera suport activ membrilor echipei, partenerilor interni si externi (incluzand zona de vanzari) cu privire modalitatile optime de mitigare riscuri pentru clientii din domeniul economic alocat, fiind responsabil de calitatea si livrarea la timp a opiniilor de ric credit.