Trainee HQ - IT

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Auchan Retail Romania active.


Vezi toate job-urile Trainee HQ - IT active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Internship
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.12.2017

  Responsabilități

  Misiunea:

  Orice business functioneaza datorita unui ansamblu de aplicatii bine puse la punct si a oamenilor din spatele acestora. In activitatea ta vei putea oferi suport tuturor utilizatorilor Auchan prin supervizarea aplicatiilor, interventia prompta in cazul unor situatii neprevazute, transmiterea zilnica a fluxurilor dintre aplicatii.

  Departe de a fi un job plictisitor, activitatea in sine este una dintre cele mai diverse, unde in aceeasi zi vei avea ocazia sa deblochezi o parola, dar si sa rezolvi o situatie complexa si critica.

  Cu cine vei interactiona?
  Echipa Support este formata din persoane tinere, entuziaste, cu spirit de echipa dezvoltat si pasionate de domeniul IT. Persoanele cu care vei interactiona sunt pentru noi clienti interni, cei care sustin intregul business Auchan, incepand cu achizitori, colaboratorii din magazine, manageri si directori de departament.

  Unde iti vei desfasura activitatea?
  Biroul in care iti vei desfasura activitatea este in sediul central Auchan.

  Perspective viitoare: Depinde doar de implicarea ta. Posibilitatea dezvoltarii profesionale in cadrul companiei este reala (pot confirma predecesorii tai, care acum au lasat cele 2 pozitii deschise pentru care te cautam pe tine :) ).

  Profilul candidatului

  Daca esti o persoana careia ii place sa faca parte dintr-o echipa, sa isi aduca aportul la buna functionare a unuia dintre cei mai mari retaileri de pe piata, iti doresti sa inveti lucruri noi si sa le pui in aplicare, acesta este job-ul potrivit.

  Vei putea invata atat din perspectiva comerciala cat si informatica cum functioneaza un hypermarket (si nu numai).
  Daca stii engleza, este perfect.
  Daca stii si engleza si franceza, este ideal.

  Pentru ca stim ca un program fix poate duce la monotonie, iti oferim posibilitatea de a lucra in ture, chiar si in weekend.

  Cunostinte de utilizare a PC-ului si Microsoft Office sunt obligatorii, impreuna cu studiile superioare in desfasurare.
   

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>