Ofiter Securitate IT

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Ofiter Securitate IT active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.10.2017
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Cerinte

  Cerintele postului:
  Studii superioare: licenta in automatica sau discipline similare in domeniul IT si al securitatii IT sau experienta de lucru echivalenta;
  Vechime minima in activitate de 2 ani, din care 1 an in zona de securitate IT;
  Cunostinte tehnice aprofundate din domeniile de administrare infrastructura IT, retele si comunicatii, specializare securitate IT, protocoale de securitate si criptografie, servere centrale si sisteme de operare aferente, baze de date, middleware si aplicatii IT;
  Experienta cu sistemele folosite in operarea securitatii IT – SIEM, IDS/IPS, firewall, web application firewall, DLP, corelarea evenimentelor de securitate;
  Tehnici de control si monitorizare a echipamentelor si sistemelor IT si de securitate IT;
  Cunostinte legislative specifice domeniului securitatii informatiei;
  Experienta cu politici si proceduri de securitate, scrierea documentatiei tehnice;
  Cunostinte privind managementul proiectelor .

  Responsabilitati

  Responsabilitati specifice:
  Asigura monitorizarea in timp real, declansarea de alerte si preluarea in forma neprelucrata a incidentelor primare de securitate IT si a informatiilor si datelor privind atacurile cibernetice.
  Preiau incidentele de securitate IT si realizeaza o prima validare si clasificare a acestora, aplicand masuri corective simple si escaladeaza la nivelul analistilor de securitate IT seniori incidentele complexe, colaborand si cu celelalte echipe interne sau externe de securitate daca este cazul si raporteaza aceste incidente in concordanta cu procedurile interne.
  Monitorizeaza activitatea infrastructurii IT din perspectiva amenintarilor existente, a evenimentelor si incidentelor de securitate IT generate de sistemele specifice de monitorizare.