Formator Financiar Junior (Iasi/Bucuresti)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Formator Financiar Junior (Iasi/Bucuresti) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management Trainee active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Management Trainee
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Iasi
 • Actualizat la: 24.09.2017
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Suntem în căutarea unui formator pentru asistenții administrativi contabili care își desfășoară activitatea la sediile VEO din Iași, București și Chișinău.  Pentru a reuși în această misiune este nevoie de:

  Franceză minim B2, Engleză B1 (avantaj);

  Abilități de prezentare și facilitare training;

  Gândire analitică și sintetică;

  Răbdare și pasiune pentru dezvoltarea oamenilor;

  Creativitate, nivel ridicat de energie, carismă;

  Disponibilitate la călătorii în interes de serviciu.

  Responsabilitati

  Misiunea DARE Academy este să creeze, să dezvolte și să sprijine contextul, programele și instrumentele astfel încât fiecare colaborator VEO care are potențial și este implicat să reușească în cariera sa. Succesul fără efort nu există, dar efortul, pasiunea și performanța sunt susținute de trainerii și coachii DARE. Departamentul DARE este organizat pe 4 poli de activitate: DARE International Trade, DARE Transversal, DARE Support și DARE Retail.  Pentru DARE SUPPORT, avem nevoie de un coleg nou!  Misiunea sa cuprinde, dar nu se limitează la:

  Dezvoltarea programelor de formare inițială și continuă pentru pozițiile acoperite şi punerea lor în aplicare împreună cu celelalte resurse implicate;

  Sondarea și cuantificarea nevoilor de training și definirea obiectivelor de învățare;

  Pregătirea planurilor de formare și a instrumentelor de evaluare specifice;

  Programarea sesiunilor de formare, solicitarea și confirmarea resurselor disponibile și facilitarea acţiunilor de formare locale şi la distanţă;

  Evaluarea continuă a competențelor angajaților și propunerea de planuri de acțiune pentru ameliorarea acestora.

  Alte informatii

   Pentru că apreciem implicarea, oferim:  Formare la nivel național și internaţional;
  Reale oportunități de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică și de succes;
  Pachet salarial atractiv.