Revizor Contabil (cu franceza)

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Revizor Contabil (cu franceza) active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Controlul calitatii active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Controlul calitatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Dacă eşti o persoană riguroasă, cu un spirit analitic şi domeniul Financiar reprezintă direcţia ta în carieră, atunci te aşteptăm să te alături Departamentului Financiar la sediul nostru din Bucureşti.     Pentru reuşita în aceasta misiune este nevoie de:
  Experientă relevantă în Contabilitate, ideal într-o companie internaţională;
  Cunoştinte de limba franceză la nivel conversaţional; 
  Bune cunoştinţe de lucru în Office (in special Excel);
  Trăsături pozitive de caracter: exigentă, obiectivitate, consecvenţă în acţiune, reactivitate.

  Responsabilitati

  În calitate de Revizor contabil, principalele tale misiuni vor fi:
  - Verificarea înregistrărilor contabile realizate pentru societăţile din grup, vizând respectarea procedurilor interne, a normelor contabile şi fiscale, a termenelor interne şi legale de livrare a situaţiilor financiare;
  - Elaborarea de propuneri şi recomandări referitoare la activitatea departamentului contabil; 
  - Punerea în aplicare, dupa validare, a diverselor acţiuni corective; 
  - Realizarea de rapoarte către management şi departamentul de audit.

  Alte informatii

  Beneficii:
  - Formare la nivelul companiei şi internaţional;
  - Reale oportunităţi de dezvoltare a unei cariere într-un mediu profesionist, alături de o echipă dinamică şi de succes;
  - Pachet salarial şi mediu de lucru atractive.