Supervizor - Retele si Telecomunicatii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Supervizor - Retele si Telecomunicatii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 23.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Cerinte

  Profilul candidatului:
  Studii superioare: licenta in automatica/ cibernetica sau discipline similare in domeniul IT sau experienta de lucru echivalenta;
  Vechime in specialitate de minim 3 ani in administrarea retelelor si telecomunicatiilor;
  Minim 2 ani experienta bancara, inclusiv pe o pozitie de conducere.

  Responsabilitati

  Obiectivul postului:
  1. Asigura organizarea, coordonarea, gestionarea si controlul activitatii de administrare retele si telecomunicatii, serviciile de telefonie fixa si mobila si monitorizarea contractelor existente, asigurand relatia cu furnizorii de retele si telecomunicatii precum si cei de printing si mailing.

  2. Asigura planificarea strategica, dezvoltarea activitatii grupului ce administreaza retele si telecomunicatiile pentru a facilita dezvoltarea aplicatiilor, precum si implementarea si exploatarea lor.

  3. Asigura suportul pentru implementarea si instalarea de retele (WAN, LAN, MAN, Internet, Intranet, Extranet, etc.) si a altor dispozitive de comunicare, precum si administrarea, managementul performantelor, capacitatii, scalabilitatii, disponibilitatii si al integritatii acestora.

  Responsabilitati specifice:
  • Supervizeaza suportul tehnic si intretinerea tuturor componentelor hardware si software ale sistemelor de telecomunicatii, identifica ariile de imbunatatire pentru retele si sistemele informatice;
  • Supervizeaza proiecte complexe care includ testarea si evaluarea telecomunicatiilor si retelelor Bancii;
  • Coordoneaza activitatile de planificare strategica pe termen lung, luand in considerare proiectarea de aplicatii pentru produse noi, mediul de transmisie si arhitectura de sistem.
  • Administreaza si monitorizeaza tehnologia telecomunicatii si retele pentru a corespunde cerintelor de performanta si disponibilitate.
  • Urmareste respectarea bugetului aprobat, aloca resurse si personal in conformitate cu acestea.
  • Asigura interfata cu clientii interni din punct de vedere al serviciilor de retea si telefonie precum si cu furnizorii de servicii de retea, telefonie, printing si mailing.
  • Agrega procedurile pentru gestionarea si pastrarea datelor, prevenind intrebuintarea abuziva si accesul neautorizat la acestea.