Office Assistant

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile APT Resources & Services SRL active.


Vezi toate job-urile Office Assistant active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Angajator: APT Resources & Services SRL
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 03.11.2016
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 20 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este cel mai mare jucător independent din industrie, o concentrare de forțe repartizate armonios pe diferite specializări în aria capitalului uman, a comunicării și a serviciilor SaaS. Cifra de afaceri de peste 24 de milioane euro în 2015 și o medie de 2000 de persoane (majoritatea cu studii superioare), angajate în servicii BPO și misiuni de muncă temporară, au menținut grupul de firme APT în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 10.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe IT&C, BPO, finanțe-bănci, inginerie, retail, medical & pharma. Am dezvoltat instrumente multidisciplinare de lucru și avem soluții de recrutare rapide și inovatoare, susținute și prin platforma online aptjob.ro. Începând cu 2015, grupul și-a extins operațiunile și în alte două regiuni emergente în piața de HR: Cluj și Brașov, unde funcționează noile sucursale APT.

  Cerinte

  Candidatul ideal:

  Studii medii sau superioare;
  Abilitati de operare PC, Microsoft Office;
  Limba engleza nivel mediu/avansat;
  Abilitati de planificare si organizare a activitatii;

  Responsabilitati

  Primeste si inregistreaza corespondenta primita prin fax, posta sau de la angajatii societatii, precum si corespondenta depusa la receptie de persoane din afara firmei (oferte, contracte, prezentari, etc.)
  Completeaza AWB-uri;
  Preia si directioneaza apelurile telefonice;
  Comanda/achizitioneaza materiale consumabile necesare societatii;

  Beneficii:

  Pachet salarial atractiv;
  Tichete de masa;
  Abonament asigurare medicala.