Team Leader Contabilitate

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Team Leader Contabilitate active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.12.2016
  Scurta descriere a companiei

  Suntem o companie specializată în oferirea de servicii B2B, acoperind o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: Comercial, Financiar-Contabil, Resurse Umane, Logistică și Transport, Support și Dezvoltare IT. 

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Dacă eşti o persoană proactivă, cu abilități foarte bune de comunicare și pasionată de dezvoltarea oamenilor și a ta personală, te asteptăm alături de noi.     Căutăm un Team leader care să completeze echipa de Contabilitate de la sediul nostru din București.     Pentru a reuși în această misiune este nevoie de:  Limba franceză nivel conversațional (B2);  Minim 5 ani experiență în domeniul Contabil;  Reale calități de teamleader – experiență de 1 an în coordonarea și animarea unei echipe (reprezintă un avantaj);  Experiență în interacțiunea cu clienți străini (ideal francezi) – reprezintă un avantaj major;  Foarte bune abilități de organizare și prioritizare a task-urilor;
  Prezență de spirit, curiozitate, asertivitate, flexibilitate în gândire și adaptabilitate la situații noi, neprevăzute;
  Atenție la detalii, exigență și consecvență;
  Fire echilibrată, diplomație și tact în abordare;
  Cunoștințe bune de utilizare a programelor informatice de contabilitate (cunoașterea programului SAP reprezintă un avantaj).

  Responsabilitati

  Oferim oportunitatea dezvoltării unei cariere în domeniul financiar, în cadrul unui proiect interesant, cu deschidere internațională. Este cadrul perfect pentru a utiliza și fructifica cunoștințele de limba franceză, calitățile de teamleader și abilitățile organizatorice deținute.     Misiunea ta cuprinde :  Gestionarea unui portofoliu de societăti, împreună cu echipa;  Coordonarea și animarea echipei;  Asigurarea calității prin supervizarea activităților și propunerea de soluții pentru atingerea obiectivelor echipei;  Raportarea către Management sau client.

  Alte informatii

  Beneficii :
  Formare la nivelul companiei si internaţional;
  Reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamica si de succes;
  Pachet salarial atractiv.