Auditor IT Senior - DataWarehouse si/sau BI

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Auditor IT Senior - DataWarehouse si/sau BI active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 12.11.2016
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Banca Comerciala Română (BCR), membră a Erste Group, este cel unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, ce oferă servicii de bancă universală, leasing, pensii private, fonduri de investiții și produse de economisire-creditare pentru locuinţe, prin intermediul reţelei naționale de sucursale și centre de afaceri.

  Misiunea BCR este de a contribui la crearea de prosperitate pentru România, sprijinind șansele tuturor la o viață mai bună și susținându-le încrederea în forțele proprii și în capacitatea de a-și atinge potențialul. Pentru aceasta, BCR investește constant în acces sigur și facil la servicii financiare, banking pe înțelesul tuturor, consiliere financiară pe termen lung și produse care respectă potențialul fiecărui client.

  BCR a creat cel mai amplu și consistent program de educație financiară din România, “Școala de Bani”, prin cursuri pentru adulți și tineri, o expoziție mobilă de educație financiară pentru copii și o platformă digitală dedicată, toate acestea prin implicarea a peste 1.000 de profesori de educație financiară, experți ai BCR.

  In perspectiva viitorului si a digitalizarii serviciilor financiare, BCR a adus în România cea mai populară platformă bancară din Europa Centrala – George – primul produs fintech oferit de o bancă din România: creat la Viena într-un hub digital, cu contribuția tinerilor IT-iști români.

  Cerinte

  * Experienta operationala de minim 2 ani cu solutii de tipul DWH / BI sau auditul acestora si minimum 4 ani de activitate in mediu IT sau audit IT;
  * Fluent in limba engleza (scris / vorbit);
  * Reprezinta un plus certificarile tehnice ce demonstreaza cunostinte in zonele DWH, BI sau certificarile aplicabile activitatii de audit: CISA, ISO27001:2013 Lead Auditor.

  Responsabilitati

  In acest rol vei:
  * Coordona si executa misiunile de audit intern, la nivelul sistemelor si proceselor IT, in special pe zonele DWH si/ sau BI.
  * Identifica si evalua riscurile la care sunt expuse sistemele si procesele IT, in special pe zonele DWH si/ sau BI.
  * Planifica teste de audit in conformitate cu rezultatele analizei de risc, cu obiectivul de a identifica deficientele de proces sau control.
  * Testa si/ sau coordona testarea modului in care sunt asigurate integritatea, disponibilitatea si confidentialitatea datelor si formula propuneri pentru imbunatatirea sistemului de control intern si a standardelor de securitate.
  * Participa la sedintele de reconciliere a planurilor de actiune pentru adresarea observatiilor de audit.
  * Finaliza si preda rapoartele conform planului anual de audit.
  * Revizui si evalua in mod formal (in cadrul softului de gestiune al dosarelor de audit) munca documentata de alti membri ai echipei.
  * Participa in diverse sedinte si comitete din cadrul bancii, unde vei oferi consultanta si recomandari pentru intelegerea conceptelor si problemelor de control si securitate IT, strategia pe termen mediu si lung, etc..
  * Oferi sprijin profesional si organiza sesiuni de “coaching“ cu membrii echipei.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BCR. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BCR >>