Formator Financiar Contabil

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile VEO Worldwide Services active.


Vezi toate job-urile Formator Financiar Contabil active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: VEO Worldwide Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 02.09.2016
  Scurta descriere a companiei

  Veo WorldWide Services este o companie cu 9 ani de experiență, cu o creștere de 140% in ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

  Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.
  Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

  Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

  Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

  Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!


  Cerinte

  Dacă eşti o persoană proactivă, cu spirit de inițiativă și cu abilități foarte bune de prezentare te asteptăm în echipa noastră.     Pentru reuşita în această misiune este nevoie de:  Studii şi experienţă în domeniul financiar (economie, contabilitate);  Avantaj: curs Train of Trainers sau formare coaching;
  Experienţă în livrare programe training (avantaj coaching);  Franceză nivel minim mediu conversaţional;  Experienţă în utilizarea pachetului Office, SAP (reprezintă un avantaj);  Disponibilitate pentru deplasări ocazionale;  Creativitate, energie, spirit pozitiv;  Încredere şi carismă.   

  Responsabilitati

  Căutăm un Formator pentru departamentul Financiar care să asigure training-ul noilor angajaţi din sediile din Bucuresti şi Iasi.     În calitate de Formator Financiar Contabil principalele tale misiuni vor viza atat formarea continuă cat şi formarea noilor angajaţi prin:     Definirea obiectivelor şi a programelor de formare şi punerea lor în aplicare;  Pregatirea planurilor de formare, evaluare şi cuantificare a nevoilor de formare;  Animarea acţiunilor de formare, local, dar şi la distanţă;  Evaluarea competențelor angajaților și propunerea de planuri de acțiune pentru ameliorarea acestora.

  Alte informatii

   Beneficii :  Formare la nivelul companiei si internaţional;
  Reale oportunitati de dezvoltare a unei cariere intr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamica si de succes;
  Pachet salarial si mediu de lucru atractive.