Junior Broker Asigurari - Pitesti

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Otto Broker active.


Vezi toate job-urile Junior Broker Asigurari - Pitesti active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Otto Broker
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Banci
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Pitesti
 • Actualizat la: 20.05.2016
  Scurta descriere a companiei

  Suntem primul broker de asigurari autorizat din Romania, cu o experienta de 15 ani in domeniu. Echipa Otto Broker numara acum 130 de angajati proprii, cu o medie de varsta de 25 de ani. Avem 130.000 de clienti, 2 divizii de vanzare: retail si corporate, o retea teritoriala formata din 30 de birouri de vanzare in toata tara si oferim servicii premium in asigurari pentru 400 de companii.
  Suntem cel mai mare operator de brokeraj de asigurari retail in centre comerciale, fiind partener Carrefour & Cora. Clientii Diviziei Corporate sunt in general, reprezentati ai unor companii romanesti de dimensiuni medii si mari, dar gestionam si riscuri pentru companii multinationale prezente in Romania.
  In afara de faptul ca ne facem treaba bine, ne place sa ne si distram!

  Cerinte

  Verifica daca ai stofa de Otto Broker, pentru o experienta valoroasa in vanzari!

  Sunt un bun comunicator! � Le povestesc prietenilor lucruri noi mereu, am rabdare sa le explic lucruri pe care eu le stiu si nu ma enervez daca trebuie sa le mai spun inca o data. Imi ajut prietenii cand trebuie sa ia decizii chiar daca pentru asta trebuie sa fiu rabdator si perseverent.

  Sunt organizat si atent la detalii!- Stiu tot timpul cum mi-am organizat dulapul, telefonul,etc. si detaliile ramase in minte m-au ajutat sa gasesc solutii in multe situatii.

  Sunt istet si ma tin de cuvant! - Stiu sa conectez informatiile, obtin ce imi doresc pentru ca spun ce vreau si ma concentrez in directia respectiva. Ma adaptez la schimbare. Daca mi-am asumat un lucru, il duc pana la capat.

  Daca bifezi OK la cele de mai sus Te Felicitam!

  Ai stofa de Otto Broker si asteptam cu nerabdare sa te cunostem si sa lucram impreuna!

  Responsabilitati

  Clientii nostri sunt persoane fizice, cat si cu companii mici, mijlocii si mari pe care trebuie sa ii ajuti sa inteleaga care sunt produsele de asigurare care le acopera cel mai bine riscul la care sunt expusi. De asemenea, pentru ca politele de asigurare sunt documente cu regim special trebuie sa fii atent cand le emiti sau reinnoiesti si sa incasezi corect primele. Nu in ultimul rand, cand clientul are o problema legata de riscul respectiv il ghidam cum sa foloseasca asigurarea pe care o detine.