Sef Departament

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BCR active.


Vezi toate job-urile Sef Departament active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Management - Consultanta active pe Hipo.ro

Angajator: BCR
Domeniu:
 • Banci
 • Management - Consultanta
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.03.2016
  Scurta descriere a companiei

  Ti-am pregatit cariere in care tot ceea ce faci tu se vede. Nu doar la birou, ci in toata tara.
  Pentru ca suntem o banca ce sustine oamenii cu incredere si proiectele pentru viitorul Romaniei.

  Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

  BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

  Cerinte

  Studii : superioare economice/ juridice/ tehnice;

  Vechime :
  - minima in activitate: 4 ani, din care:
  o minim : 2 ani in institutii financiar-bancare;
  o minim: 2 ani in activitati de conducere.

  Cunostinte specifice :
  a.cunostinte generale despre produsele si serviciile oferite de Grupul BCR
  b.cunostinte de management, negociere si comunicare
  c.cunoasterea obiectivelor strategice ale bancii
  d.cunostinte de control si monitorizare
  e.cunostinte de managementul riscurilor
  f.cunostinte de managementul proiectelor
  g.cunostinte de managementul schimbarii
  h.cunostinte referitoare la bunele practici din domeniul de activitate
  i.declaratia privind Toleranta Zero la Frauda si practici ilegale

  -Cunostinte aditionale :
  a.limba engleza – nivel avansat
  b.cunostinte IT

  Responsabilitati

  -Organizeaza, coordonează şi controlează activităţile desfasurate in cadrul d epartamentului, asigurand funcţionarea în condiţii bune şi in siguranţă si in colaborare cu celelalte entitati functionale.
  -Evaluează fluxurile de lucru pentru a spori eficienţa şi a diminua riscul aferent asigurand eficientizarea activitatilor si reducerea costurilor.
  -Asigura corecta aplicare a regulamentelor/ procedurilor/ reglementarilor/ instructiunilor BCR/ BNR/ Erste Grup alte institutii, precum si a SLA-urilor asumate in relatia cu liniile de business si BCR Payments.
  -Defineste, actualizeaza procedurile de lucru (in functie de modificarile conditiilor de piata, modificari legislative) si se asigura de corecta aplicare a acestora de catre angajatii din subordine.
  -Implementează noi proceduri şi fluxuri de lucru pe baza tehnologiei imagistice şi a practicii optime în procesarea de înaltă performanţă a documentelor şi face propuneri, defineşte cerinţe pentru îmbunătăţirea aplicaţiilor IT utilizate.
  -Coopereaza cu entitatile functionale din banca si BCR Payments pentru asigurarea si imbunatatirea proceselor de mentenanta conturi.
  -Raspunde direct de incadrarea in nivelurile aprobate a elementelor de cheltuieli pentru care are responsabilitate, chiar daca cheltuielile respective se aloca pe toate directiile si/sau pe centrul de gestiune a fondurilor proprii, conform criteriilor de alocare.
  -Transmite/coordoneaza transmiterea spre informare directorului executiv/ alte entitati a situatiilor/rapoartelor privind activitatea desfaşurată în cadrul departamentului.
  -Coordoneaza/ contribuie la toate proiectele bancii care au ca obiectiv crearea/ actualizarea modelului operational aplicabil activitatilor privind produsele de pasiv.