Fii primul care afla noutatile Angajatori de TOP Bucuresti

Companie: Angajatori de TOP
Domeniu:
 • IT Software
 • Marketing
 • Vanzari
 • Tip anunt: eveniment
  Nivel anunt: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Actualizat la: 05.06.2023
  Job remote: On-site
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin, Facebook sau Google pentru a rezolva si mai rapid.

   

  Angajatori de TOP - Evenimentul de cariera pe care nu trebuie sa-l ratezi toamna aceasta!
   

  Te invitam sa te inscrii la Angajatori de TOP Bucuresti, cel mai important eveniment de cariera din tara dedicat studentilor, absolventilor si profesionistilor, care va avea lor pe 27-28 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

  Angajatori de TOP aduna de peste 34 de editii cele mai renumite companii din domeniile business & tech si cei mai entuziasti potentiali angajati pentru acestea. 

  Precum ne-am obisnuit in trecut, ne-am bucurat si editia trecuta de prezenta companiilor de TOP din industrie, precum VEEAM, Allianz Services, BAT Romania, BCR, BearingPoint, Capgemini Romania, EY Romania, Finastra, ENGIE, INTERBRANDS ORBICO, Kaufland, KPMG Romania, SLB, Societe Generale Global Solutions Centre si lista continua. 

  Bineinteles, o asemenea revenire, plina de entuziasm si surprize, este sustinuta si de o locatie pe masura! Te asteptam la Sala Palatului din Bucuresti,  acolo unde vei avea ocazia sa stai fata in fata cu angajatorii tai preferati si sa iti pui in valoare aptitudinile pe care acestia le cauta. Suna prea bine sa fie adevarat? Inca nu am terminat!  
   

  Ce suprize iti pregatim pentru editia viitoare? 
   

  Nu esti inca sigur? Pentru inca o doza de entuziasm vrem sa iti aratam putin din cum a aratat experienta Angajatori de TOP.  Ce trebuie sa stii daca iti doresti sa participi la cel mai mare targ de cariera din Romania? 

  • Participarea la Angajatori de TOP este GRATUITA, iar inscrierea se realizeaza in baza contului de utilizator hipo.ro (NB: Iti poti crea contul importandu-ti datele de pe pagina de Facebook sau LinkedIn, astfel reduci timpul alocat inscrierii); 

  • Creeaza un CV care sa contina detaliile importante din trecutul tau educational si profesional pentru a genera un CV Barcode care va fi biletul tau de intrare. Completeaza cat mai atent campurile de informatii pentru a te asigura ca vei atrage atentia angajatorilor tai preferati; 

  • Ia-ti o agenda si un pix pentru a nu omite nicio informatie utila! Nu poti sti niciodata cand vei avea nevoie de acestea. 
    

  BONUS 
   

  • Fii cu ochii pe paginile noastre de Social Media pentru a ramane la curent cu toate surprizele pe care ti le-am pregatit cu drag pentru Angajatori de TOP

  • Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si fii primul care afla cele mai calde noutati despre eveniment; 

  • Inscriete-te impreuna cu un prieten sau un coleg pentru a impartasi experienta Angajatori de TOP si pentru a te bucura din plin de tot ce ti-am pregatit. 


  Vino la Angajatori de TOP si fa primul pas spre cariera de succes care te asteapta!

   

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Angajatori de TOP. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Angajatori de TOP >>