Laborant

Angajator: Grupul Holcim Romania
Domeniu:
 • Chimie - Petrochimie
 • Constructii
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 27.03.2023
  Job remote: On-site
  Scurta descriere a companiei

  Despre Holcim România

  Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o stație de măcinare, 27 stații de betoane, trei stații de agregate, două stații de lianți speciali și trei terminale de ciment), Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate și una de BCA) și Geocycle România (trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor).

  Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Toate proiectele companiei lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil.

  Specialiștii Holcim dezvoltă materiale pentru viitor bazându-se pe inovație și digitalizare, având ca principali vectori responsabilitatea socială și față de mediu, pentru comunități mai sustenabile, într-o economie circulară. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.

  Cerinte

  Din rolul de Laborant, vei executa incarcarile de laborator in conformitate cu procedurile de lucru aplicabile pentru determinarea si interpretarea caracteristicilor planificate ale materiilor prime, produselor finite, materialelor aprovizionate, pe tot parcursul procesului de fabricatie.

  Cerinte:​
  - Studii medii de specialitate;
  - Experiență relevantă într-un post similar - minimum 1 an;
  - Cunoștințe limba engleza (nivel avansat) si operare PC (MS Office);
  - Motivație pentru dezvoltare continua;
  - Curiozitate, inițiativă si spirit de echipă.

  Responsabilitati

  - Vei efectua teste şi încercări de laborator în conformitate cu normativele în vigoare;
  - Vei analiza rezultatele încercărilor şi testelor de laborator;
  - Vei stabili modul de soluţionare a eventualelor abateri constatate în colaborare cu şeful de profil şi şeful de laborator;
  - Vei asigura corectitudinea rezultatelor încercărilor şi a interpretărilor tehnice efectuate; - Vei realiza operatiile de etalonare a echipamentelor si le pastreaza in conditii bune de functionare.

  Alte informatii

  Ce îți oferim:​
  În timp ce tu ne vei ajuta să producem materiale de construcții extraordinare, îți promitem ca noi te vom ajuta sa te dezvolți într-un mediu de lucru dinamic și performant care susține învățarea continuă.